Mădălin Ionescu s-a săturat să mai fie șomer. Iată ce emisiune face pe Facebook!

madalin_ionescu_show.png

madalin ionescu vorbeste cu adelina pestritu
Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu, în cea de-a treia ediție a emisiunii online ”Mădălin Ionescu Show”
foto: captură

La fix un an după ce anunța în lacrimi că renunță la televiziune pentru a se dedica vieții de familie, Mădălin Ionescu încearcă, timid, să revină în lumea showbiz-ului românesc. Primul pas, o emisiune pe pagina personală de Facebook.

Fructe, saleuri, limonadă la Mădălin Ionescu în sufragerie, camere de luat vederi, invitați dragi fostului prezentator al emisiunii WOWbiz de la Kanal D și farmecul personal al gazdei. Plus câteva zgomote de fond provocate de neîndemânarea Cristinei Șișcanu cu ceștile de cafea și o oră de discuții relaxate.

Mădălin Ionescu realizează deja de o săptămână emisiunea ”Mădălin Ionescu Show” pe pagina personală de Facebook, cu audiențe în creștere. Primul invitat a fost nașul Christian Sabbagh, al doilea a fost ”războinicul” Giani Kiriță, iar prima femeie invitată a fost colega lui de pe vremuri, Adelina Pestrițu.

Cea mai recentă ediție a show-ului, alături de Adelina, a fost și scena câtorva dezvăluiri legate de plecarea amândurora din televiziune. Dacă pentru Adelina a fost vorba despre dorința de a face și altceva, Mădălin a recunoscut că plecarea de la Kanal D a fost legată de un moment de mare suferință personală.

La un an distanță de acel moment, revenirea lui Mădălin Ionescu în fața camerelor de filmat, deocamdată într-un show de o oră, filmat la standarde înalte în casa omului de televiziune și transmis pe Facebook, pare să fie un nou început, în termeni proprii, mai potrivit cu viața de acum a fostului prezentator de la Kanal D.

madalin_ionescu_show_sigla.png

madalin ionescu are o noua emisiune
Așa arată sigla emisiunii ”Mădălin Ionescu Show”
foto: captură

 

”N-am pretenția că ce vă arăt acum este o emisiune, e mai degrabă o pledoarie pentru naturalețe. N-avem band. Au dispărut oamenii din band, fiecare cu treaba lui. Poate n-ar fi rău să facem o ediție cu ei”, a explicat Mădălin în ediția cu Adelina Pestrițu, dând de înțeles că are de gând să dezvolte mult acest proiect.

A renunțat la televiziune în urmă cu un an, după ce a devenit tatăl Petrei

Mădălin Ionescu a apărut ultima oară la cârma emisiunii WOWbiz în urmă cu fix un an. A renunţat atunci la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. ”Plec, dragii mei! În urmă cu aproximativ o lună am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra”, a explicat Mădălin Ionescu la vremea respectivă.

Mădălin Ionescu, 22 de ani de presă, două căsnicii și trei copii

Mădălin Ionescu a intrat în presă în 1995, ca editorialist al unor publicaţii importante precum “Cotidianul” și “România Liberă”. În televiziune a debutat l-a la Realitatea TV, ca prezentator de știri și realizator al emisiunii “Adevărul din spatele adevărului”. A prezentat “Miezul problemei” la Național TV, apoi “Acces Direct” la Antena 1. Din 2010 se află la Kanal D, unde a prezentat inițial emisiunea “Drept la țintă”, apoi ”Wowbiz”. În primăvara lui 2011 a divorțat, după 14 ani de căsnicie, de Mihaela, femeia care i-a dăruit doi copii. În 2011 el s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu, iar în 2017 cei doi au devenit părinții unei fetițe, Petra.

familie-madalin-ionescu

Madalin Ionescu, alaturi de soția lui, Cristina, și de fiica lor, micuța Petra

 

Loading...

Citește și

  • A renunţat la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. Pentru Mădălin Ionescu, astăzi este ultima zi în care mai apare pe ”sticlă” în calitate de prezentator la postul turcesc Kanal D. Şi-a lăsat colegii baltă cu o lună înainte de vacanţă.

  • madalin ionescu

    Mădălin Ionescu sare în apărarea soției lui, Cristina Șișcanu, pusă la zid recent pentru că și-a alăptat fetița în public. Omul de televiziune se declară îngrozit de comentariile răutăcioase la adresa Cristinei, după unul dintre cele mai firești gesturi din lume, acela de a-și hrăni copilul.