Mădălin Ionescu pregătește un nou proiect! Va pleca din țară în acest scop

madalin-ionescu-proiect-nou.jpg

Mădălin Ionescu pregătește un nou proiect
Foto: Instagram

Mădălin Ionescu și-a mutat de ceva timp activitatea profesională pe rețelele de socializare, publicând pe pagina personală de Facebook live-uri și filmulețe asemenea unor emisiuni TV. După ce a luat o pauză de la apariția pe micile ecrane, fostul prezentator TV le pregătește celor care i-au dus lipsa un nou proiect, pentru care va părăsi chiar și țara. Iată despre ce este vorba!

Mădălin Ionescu a plecat în urmă cu ceva timp din televiziune, după ce a moderat emisiunea Wowbiz timp de mai multe sezoane. În prezent însă, fostul prezentator TV le pregătește admiratorilor săi un nou proiect, alături de o echipă pe care o definește ca fiind „frumoasă”. Pentru această nouă experiență Mădălin Ionescu va părăsi chiar și țara, însă proiectul se va desfășura și pe teritoriul României.

Se pare că acesta va călători în mai multe ţări din Europa şi va prezenta poveştile de viaţă impresionante ale românilor de peste hotare. Mădălin a povestit că emisiunea se va derula în mediul online și va fi efectuată în mai multe regiuni și ţări din Europa. Scopul fostului prezentator TV este acela de a căuta români talentați de pretutindeni, pentru a demonstra ca țara noastră nu este lipsită de valori, așa cum adesea se vehiculează.

madalin-ionescu-emisiuni-facebook.jpg

Mădălin Ionescu are deja emisiuni pe care le publică pe contul personal de Facebook
Foto: Instagram

Mădălin Ionescu își surprinde admiratorii cu un nou proiect

„Vreau să vă spun că intenţionez să mă deplasez în afara ţării cu o echipă frumoasă, spre sfârşitul acestei luni, mai întâi în Franţa, fiindcă doresc să fac materiale cu oameni extraordinari. E un proiect care se referă în principal la oamenii care au făcut cu adevărat ceva în viaţă, care au reuşit şi care sunt inovatori. Oameni care au afaceri de succes, care au pornit fie de jos, fie au întâmpinat mari greutăţi, dar au reuşit. Oameni care ne reprezintă cu modestie şi cu aplomb oriunde în lumea asta şi pe care nu-i bagă nimeni în seamă. Oameni care ne-ar putea ajuta, oameni care ar putea transforma România dacă ar fi cooptaţi în proiecte de ţară. Voi merge apoi în Spania, în Italia, acolo unde sunt foarte mulţi români, care muncesc din greu, dar cu onestitate, români extraordinari pe care ţara nu i-a dorit sau i-a alungat. Şi asta este foarte dramatic”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru revista Viva.

Va reveni Mădălin Ionescu la TV?

Fostul moderator de la Wowbiz a mărturisit că pentru început acest proiect se va difuza în mediul online, însă dacă va avea audiență  și va fi primit bine de către spectatori, acesta nu exclude posibilitatea unei emisiuni televizate în acest sens. „Dacă televiziunile vor simţi necesitatea unui astfel de proiect, o să fie şi la TV, dacă nu, atunci rămâne pe online”, a explicat Mădălin Ionescu.

Loading...

Citește și

  • În lumea show-biz-ului plină de scandaluri iată că sunt şi trei cupluri care au bifat anul acesta şapte, respectiv zece ani de mariaj. Cu înţelegere, răbdare şi multă dragoste, ei au ajuns la această performanţă, pe care au dorit să o serbeze într-un stil mare. După Cătălin Măruţă şi Mădălin Ionescu, care şi-au răsfăţat deja soţiile, se pregătesc de chef Dinu şi Deea Maxer.

  • Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au împlinit șapte ani de mariaj, motiv pentru care au decis să-și rostească din nou jurămintele unul față de celălalt, în fața apropiaților, așa cum au făcut odinioară la nunta din 2011. Cu puțin timp înainte de marele eveniment, cei doi au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că și-au cumpărat alt set de verighete și că sunt nerăbdători să-și jure din nou iubire veșnică în cadrul ceremoniei religioase.