Lora, blocată în Bali, scapă de plictiseală cu ședințe foto sexy! Cum s-a pozat cântăreața

lora1.jpg

Lora profită de timpul forțat petrecut în Bali și își umple rețelele de socializare cu imagini din locația de vis
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Pe Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, i-a prins pandemia de coronavirus într-o locație de vis, care s-a transformat ulterior într-un mic coșmar, având în vedere că, din cauza pandemiei de coronavirus, aceștia nu mai pot părăsi „paradisul”, fiind blocați acolo pentru moment.

Și, dacă nu se pot întoarce în țară, Lora, care are acum mai mult timp liber în mânile sale, s-a gândit să își țină admiratorii la curent cu activitățile ei zilnice, că nu oricine rămâne blocat înr-o asemenea locație de vis! Astfel, cântăreața s-a echipat cu multă răbdare și a dat startul ședințelor foto sexy pe plajă, iar, de aici, faptul că e izolată și blocată în Bali, nu sună atât de rău. 

Lora combate carantina din Bali cu multe ședințe foto

Cu siguranță carantina din țară ar fi fost mult mai plictisitoare și lipsită de peisaje exotice numai bune de pozat, așa că Lora a profitat din plin de ocazie și s-a acomodat rapid cu situația în care ea și partenerul ei au fost puși odată cu pandemia de COVID-19.

Lora a povestit pentru revista Viva că, atât ea, cât și partenerul ei sunt bine, însă, în ceea ce privește întoarcerea în România totul stă sub semnul incertitudinii. Singura problemă ar fi prețurile și cazarea de acolo, aceștia plecând cu un buget limitat din țară, pregătiți doar pentru vacanța programată.

lora4.jpg

Lora e blocată în Bali pe perioada pandemiei de coronavirus
Foto: Instagram

Aceasta a menționat ca li s-a dat zbor către Paris, numai că de acolo ar avea doar trei ore la dispoziție pentru a-și găsi zbor către România și nu au de unde ști ce se va întâmpla acolo, în condițiile din prezent. Astfel, ar putea rămâne în carantină în Franța și cel mai probabil vor aștepta răspunsul companiei de la care au achiziționat bilete inițial pentru a vedea dacă este posibil să se întoarcă la finalul lunii aprilie.

lora2.jpg

Lora nu se plictisește însă prea tare în „izolare”
Foto: Instagram

„Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în 3 ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O nebunie.

Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic. Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil”, a explicat cântăreața.

lora3.jpg

Foto: Instagram
Loading...