Lora şi iubitul ei, blocați în Bali: «Nu mai avem foarte mulţi bani, căutăm chirii de 100 de euro pe lună»

12-8.jpg

Lora și Ionuț au plecat de acasă în urmă cu două săptămâni
Citeste tot despre: 

Vedeta a început anul cu stângul după ce mama ei a murit de cancer pe 26 ianuarie. Când Lora Petrescu a crezut că iese la liman şi că se relaxează cu logodnicul în Insula Bali, s-a trezit într-o situaţie şi mai dificilă. Solista şi actorul Ionuţ Ghenu sunt blocaţi în Indonezia, la peste 10.000 km de ţară, toate zborurile sunt anulate din cauza pandemiei, iar banii li s-au terminat.

Pe 10 martie, Lora (37 de ani) şi Ionuţ Ghenu (34 de ani) au plecat într-o vacanţă de vis în Insula Bali, unde au fost surprinşi de pandemie. Iniţial, şi-au propus să-şi prelungească vacanţa în Indonezia până pe 7 aprilie. Toate zborurile sunt însă anulate pentru o perioadă nedeterminată, aşa că nu ştiu când şi cum vor putea ajunge înapoi în ţară. În plus, au rămas fără bani şi deja îşi fac griji despre cum vor supravieţui în următoarea perioadă. Lora a povestit cum stă situaţia la „Vorbeşte lumea” (PRO TV), emisiune pe care a şi prezentat-o în perioada noiembrie 2018 - august 2019 alături de actorul Gabriel Coveşeanu (45 de ani), câtă vreme Adela Popescu (33 de ani) a fost în concediu de maternitate.

12-2.jpg

Senzuala solistă a realizat sute de fotografii în Bali

„Nu aş vrea să mă invidiaţi pentru asta. Suntem blocaţi în Bali. Aveam bilet de întoarcere în ţară pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea şi probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui, deşi nu mai avem foarte mulţi bani. Am închiriat o căsuţă aici. Suntem atenţi, dezinfectăm toate produsele cumpărate”, a spus solista. Contactată de Click!, Lora ne-a spus că atunci când va rămâne fără bani, va apela la prieteni. „Trebuie să ne reorganizăm, probabil că se vor relua zborurile. Încă nu ştim, însă avem numărul ambasadei de aici şi dacă nu rezolvăm, trebuie să găsim români care sunt stabiliţi aici şi ne pot ajuta. Nu mai avem nici foarte mulţi bani şi trebuie să ne gândim ce vom face.

Stăm într-o căsuţă închiriată, dar trebuie să ne mutăm într-un loc mai ieftin, căutăm chirii de 100 de euro pe lună. Vedem ce se întâmplă şi dacă vom avea nevoie de ajutor, vom apela şi la prietenii din ţară. Poate că vom reuşi, însă avem nevoie de timp”, ne-a spus Lora, care până acum s-a plimbat şi a făcut o mulţime de fotografii şi de filmuleţe alături de elefanţi şi de maimuţe. Artista şi logodnicul ei au toţi prietenii din ţară alături de ei şi ţin legătura zilnic, prin telefon şi internet. Printre cei care sunt gata să îi salveze la nevoie sunt Smiley (36 de ani) şi producătorul muzical Şerban Cazan (32 de ani) care au avut norocul să plece la timp din SUA şi acum sunt acasă, în autoizolare.

 

Mama Lorei s-a stins după 6 ani de suferinţă

12-5.jpg

Și-a iubit enorm mama, care a pierdut lupta cu cancerul

Mihaela Petrescu, mama Lorei, s-a stins pe 26 ianuarie, după şase ani în care s-a luptat cu cancerul la sân. În 2013, a fost operată la Iaşi, apoi, în 2014, Mihaela a suportat o nouă intervenţie la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul, în Turcia. Medicii au confirmat atunci că era vorba despre cancer la sân. În timpul operaţiei, care a durat trei ore, i-a fost amputat sânul stâng. Lora şi-a însoţit mama la spital şi a primit consiliere psihologică pentru a depăşi cu bine momentul. „Cine are părinţi, pe pământ nu în gând, mai aude şi-n somn ochii lumii plângând. Drum lin, mamă scumpă, ai plecat cu jumătate din inima mea!”, a scris Lora pe reţelele sociale acum două luni, când s-a stins cea care i-a dat viaţă.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1