Lidia Buble, despre boala de care suferă de ani: «Tata se roagă pentru mine ca să pot dormi!»

lidia-buble-si-parintii-ei.jpg

lidia buble
Lidia Buble și părinții ei
foto: arhiva personală

Lidia Buble a fost deranjată după ce s-a spus despre ea că suferă de o boală rară și că este gravidă, așa că a simțit nevoie să lămurească ambele zvonuri. Artista în vârstă de 26 de ani a recunoscut că are probleme cu somnul, însă tatăl ei, Viorel Buble, pastor la biserica penticostală ”Emanuel”, din Deva, este cel care o ajută să se liniștească și să se odihnească mai bine prin metode spirituale.

”Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătoasă tun. Problema cu insomniile o am de când sunt mică, însă nu cred că e vreo boală asta. De două zile dorm liniștită pentru că am vorbit cu tati, m-a liniștit, s-a rugat și a postit”, le-a spus artista fanilor de pe Instagram, într-un filmuleț. De asemenea, cei care credeau că Lidia și Răzvan Simion vor deveni părinți în curând, au aflat care este de fapt realitatea.

12-13-vedete-razvan-simion-lidia-buble.jpg

Răzvan şi Lidia se iubesc de cinci ani

”Nu sunt gravidă. Eu sunt mai de modă veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie și apoi vin și copiii. După cum bine știți, căsătorită nu sunt, asa că nu astept nici un bebe. Nu știu cât mai durează, poate puțin, poate mult, doar Cel de Sus știe. Mi se pare cea mai mare binecuvântare pentru o femeie să dea naștere unui copil”, a mai spus artista.  

Citește și:

EXCLUSIV Lidia Buble, totul despre iubirea cu Răzvan Simion: nuntă, copii și afaceri

EXCLUSIV Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine e bărbatul care o face fericită

Ce mult au pătimit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan Simion

Cele mai bune leacuri pentru insomnie

Loading...

Citește și

  • Răzvan Simion s-a întrecut pe sine anul acesta la capitolul cadouri! Cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui, Lidia Buble, prezentatorul tv și-a arătat dragostea ce i-o poartă cântăreței printr-o surpriză de lux, care cu siguranță îi va menține zâmbetul Lidiei pe față cel puțin întreaga zi de duminică, 9 iunie.

  • lidia buble nas operatie critici pinocchio

    Chiar dacă tatăl ei o cam ţinea din scurt şi mergea des la biserică, decât la distracţii Lidia Buble a mai ieşit din cuvântul părintelui său. Într-un interviu recent, cântăreaţa a fost provocată să spună la ce vârstă s-a sărutat prima dată, iar răspunsul ei i-a mirat pe unii, având în vedere că este fiică de pastor. Solista a mărturisit în ce împrejurări a avut loc momentul picant şi cum s-a simţit după.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1