Lidia Buble, prima imagine de la "nunta" cu Răzvan Simion. Ce spune despre ceremonie

lidia-buble-razvan-simion-maldive.jpg

lidia buble razvan simion
Așa a fost la nunta de probă, pe care Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut-o în Maldive, anul trecut
Foto: Instagram

Solista Lidia Buble face și ea, ca toată lumea, bilanțul de final de an. Nu avea cum să nu pună pe lista bucuriilor din 2018 vacanța din Maldive, pe care a petrecut-o cu iubitul ei, Răzvan Simion, în luna iunie. Iar asta pentru că acolo, inspirați de peisajul romantic, cei doi au făcut o nuntă de probă, eveniment de la care abia acum ne-au arătat poze.

Imagine-șoc, dar foarte așteptată de fanii Lidiei Buble (25 de ani). Un peisaj exotic, de vis, Lidia îmbrăcată în rochie albă, de mireasă, cu coroniță de flori roz și buchet de orhidee albe, iar "mirele" Răzvan Simion, îndrăgostit până peste cap, sărutându-și cu foc aleasa. Nu, descrierea nu face parte dintr-un videoclip, ci este cât se poate de reală. Cei doi iubiți au profitat de vacanța romantică pe care au petrecut-o în Maldive, în iunie 2018, și au făcut o nuntă de probă. Mai mult, se pare că atunci, într-adevăr, prezentatorul matinalului "Neatza" (Antena 1) ar fi cerut-o de soție pe solistă, însă nunta cea mare și cea adevărată va avea loc în România, la un moment dat. Lidia Buble a explicat misterul nunții din Maldive.

“Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească. Nu am făcut nici o nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când și dacă vom face nunta, cu siguranță, va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret. O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face «ca la carte», în nici un caz departe de cei dragi sau de țară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel. Atât rochia mea cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj”, a declarat Lidia Buble, la vremea aceea pentru siteul www.dcnews.ro.

 

Loading...

Citește și

  • Lidia Buble (25 de ani) şi Răzvan Simion (37 de ani) îşi trăiesc iubirea la intensitate maximă! “Matinalul” Antenei 1 şi îndrăgita artistă de muzică uşoară se bucură acum de o vacanţă exotică şi romantică tocmai în Maldive, la malul Oceanului Indian.

  • La aproape un an de când în viața lui Răzvan Simion, băiatul cuminte de la Antena 1, a intrat cântăreața cu voce hipnotică Lidia Buble, matinalul a divorțat oficial. Răzvan Simiona a confirmat în exclusivitate pentru Click! că este un bărbat liber. ”Da, am divorțat!”