Legătura secretă dintre Antonia şi Monica Gabor. Aveau doar 19 ani și un trecut comun la Milano

dsc01913.jpg

Antonia, Monica Gabor, lansare, cariera, modelling, Tom Boxer, Monica Columbeanu
Monica și Antonia, în 2008, pe vremea când lucrau la Milano
foto: arhivă personală

În 2008, nimeni nu ştia de existenţa frumoasei Antonia, iar prezenţa ei în showbiz s-a produs “prin alianţă” cu Monica Gabor, la vremea aceea soţia lui Irinel Columbeanu. Moni a ajutat-o pe Antonia să devieze de la modelling, la muzică.

La 19 ani, Antonia Iacobescu şi-a făcut intrarea în lumea mondenă autohtonă, fiind prezentată drept „cea mai bună prietenă” a Monicăi Gabor (31 de ani). Şi chiar aşa era. Cele două s-au cunoscut şi au devenit prietene la Milano, acolo unde ambele au activat în domeniul modei. Într-un exces de altruism, Monicăi i-a venit ideea să o ajute pe frumoasa brunetă şi să-i înlesnească drumul către celebritate. În 2008, Monica ne-a trimis la redacţie fotografii în care apare alături de Antonia şi ne-a descris-o la superlativ.

anto1718inq1.jpg

Antonia, Monica Gabor, lansare, cariera, modelling, Tom Boxer, Monica Columbeanu
Așa arăta Antonia când făcea modelling, nu muzică
foto: arhivă personală

“Atât cât pot, o voi ajuta. Mi-ar plăcea să o ajute cineva din România, iar talentul ei să fie valorificat. Antonia este incredibil de frumoasă, de sinceră, e mereu veselă. Îi place la nebunie să cânte. Nu am auzit niciodată o voce atât de cristalină, dar, totuși, impunătoare, iar când am văzut-o și dansând, m-a dat gata. Am rămas foarte impresionată. Aș putea să o compar, fără să stau pe gânduri, cu Rihanna. Este incredibil de modestă, deși are toate motivele să fie mândră de ea”, ne povestea, în 2008, Moni. Un an mai târziu, Antonia lansa, alături de Tom Boxer, hituri precum “Morena” sau “Roses on fire”. Acum, Antonia are 30 de ani și e prezentă constant în topurile muzicale. Se iubește cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți superbi.

Citește și:

Poze de colecție! Uite cum o educa Ion Columbeanu pe nora Monica Gabor! I-a predat lux și bune maniere

FOTO Monica Gabor a gătit 7 feluri de mâncare într-o singură zi. Cu ce l-a răsfățat pe Mr. Pink

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1