Antonia, pentru prima dată cu toți copiii în brațe: «Sunt cea mai fericită femeie în viaţă»

antonia-alex-velea-copii.jpg

antonia alex velea
Antonia își ține pentru prima dată toți copiii în brațe
foto: Instagram

Fericire mare în familia lui Alex Velea şi a Antoniei! După mult timp, cei doi se pot bucura de o vacanţă în care nu le lipseşte nimic. Iar asta pentru că acum se află în Italia, însoţiţi de fiii lor şi de fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice. Este cireaşa de pe tort, după ce, luna trecută, solistul Alex Velea a reuşit să-şi treacă băieţii pe numele lui, în acte.

Antonia (30 de ani) a ajuns în Italia alături de Alex Velea (35 de ani) şi de cei doi băieţi ai lor, Akim (2 ani şi jumătate) şi Dominic (4 ani şi jumătate), şi s-au cazat la un hotel din Castellammare di Stabia (regiunea Campania, Napoli), acolo unde micuţa Maya (9 ani) locuieşte de mai bine de 5 ani alături de bunicii paterni. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată. În aprilie, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, iar luna trecută solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano.

antonia-copii.jpg

antonia
Dominic și Akim și-au întâlnit sora în realitate, nu doar pe Internet
foto: Instagram

Iată că revederea cu Maya se produce acum într-un moment de maximă linişte sufletească pentru toată lumea, iar Antonia a şi avut o explozie de fericire pe Instagram, acolo unde a pus imagini adorabile în care apare alături de cele patru suflete pe care le iubeşte: băieţii, fiica şi iubitul. “Sunt cea mai fericită femeie în viaţă”, a scris solista. În plus, tot anul acesta se întrevăd şi botezurile celor doi băieţi care au depăşit de mult timp vârsta pentru această ceremonie religioasă.

Alex Velea și Antonia nu au putut ieși cu băieții din țară

Iată ce ne declara înainte ca Akim şi Dominic să aibă în certificate numele tatălui lor natural. “O să facem şi botezurile. Problema e că ei nu sunt trecuţi pe numele lui Alex din cauză că nu sunt divorţată încă. Şi trebuie să schimbăm numele lor de familie. Ei se numesc în acte Castellano. Şi, altă problemă, dacă vă vine să credeţi, nu putem pleca şi noi într-o vacanţă cu ei în afara ţării. Dar asta se va rezolva cât mai repede. Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost, însă la ei nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă, la Castellammare. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo”, ne declara, Antonia, în primăvară. Iată că lucrurile s-au aranjat frumos, iar cei cinci sunt acum împreună!

Antonia e în divorţ cu Vincenzo din 2013

2-3-4-15col-vincenzo.jpg

Vincenzo Castellano a plimbat-o prin tribunale ani de zile pe Antonia

Antonia are o relaţie oficială de mai bine de cinci ani cu Alex Velea, însă solista nu a reuşit nici acum să se separe de italianul Vincenzo Castellano, cu care s-a măritat în 2011. Ea a băgat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Însă pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.    

Citește și:

Antonia face bani mai mult din reclame, decât din muzică

Exclusiv! Antonia, dezvăluiri despre Maya, divorţ şi botezul băieţilor: «Mă rog în fiecare zi să se termine»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

  • Alex Velea Antonia

    De ani buni, Antonia e cu inima împărțită între două țări, căci în Italia se află fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, care locuiește cu bunicii paterni, iar în România, cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, Akim și Dominic. Zilele acestea, solista și iubitul ei se află în Italia și petrec clipe minunate cu micuța Maya. Mai mult, fetița și Alex Velea se înțeleg de minune.

  • În urmă cu şase ani, şi-au părăsit partenerii, s-au cuplat şi s-au iubit în secret aproape un an. În 2014, au recunoscut totul când ea era deja însărcinată cu primul lor copil, Dominic, acum în vârstă de patru ani şi jumătate. A urmat Akim (2 ani). Până în zilele noastre, Antonia (30 de ani) şi Alex Velea (35 de ani) sunt o familie fericită, semn că tot efortul a meritat.