Laura Cosoi, cu soțul și fetița pe pârtie: «Un tablou de iarnă perfect»

laura-cosoi-fetita-partie1.jpg

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au dus-o pe fetița lor pe pârtie
Foto: Instagram

Laura Cosoi este o mămică extrem de curajoasă și încearcă încă de pe acum să își obișnuiască fetița cu frumusețile naturii. După ce s-au întors din exotica vacanță organizată în Maldive, membrii familiei, sătui până peste cap de căldură și soare, au plecat în grabă la câteva „ședințe” de schi, pe pârtie.

La doar câteva zile după ce s-au întors din vacanța din „țările calde”, Laura Cosoi și soțul ei au decis că este vremea pentru schi. Cei doi au ieșit pe pârtie împreună cu fetița lor, Rita, care la vârsta ei fragedă pare să viziteze de pe acum cât alții n-au reușit într-o viață. Pare că proaspătă mămică își dorește să îi arate micuței ei întreaga lume, iar Rita reacționează extrem de bine în vacanțe, așa cum chiar Laura a dezvăluit recent. Fetița nu este un bebeluș pretențios și se adaptează oricărui program. 

laura-cosoi-fetita-partie2.jpg

„I-am promis Ritei că vom descoperi lumea împreună”, a scris Laura pe Instagram
Foto: Instagram

Laura Cosoi, cu soțul și fetița pe pârtie

Laura a dorit să imortalizeze ceea ce a fost, probabil, prima întâlnire a Ritei cu pârtia, chiar dacă micuța a mai avut de a face cu zăpada în urmă cu puțină vreme, fiind plimbată cu săniuța de către bunicul ei, tatăl Laurei, tunci când au căzut primii fulgi de nea din acest anVedeta s-a fotografiat alături de soțul ei și fetița lor pe pârtie, iar imaginea a fost însoțită de un mesaj ce explică cât de bine s-a distrat familia în acest cadru de poveste. „Un sentiment minunat”, a scris Laura în dreptul fotografiei. 

laura-cosoi-sot-fetita-partie1.jpg

Laura Cosoi, cu soțul și fetița pe pârtie
Foto: Instagram

Internauții au reacționat, de asemenea, și le-au transmis acestora zeci de mesaje. „Un tablou de iarnă perfect!”, „În sfârșit este și tăticul pe schiuri! Ce bine vă stă! Sunteți minunați toti trei”, „O fetiță tare drăgălașă! O familie fericită și binecuvântată”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de admiratorii Laurei, pe Instagram. La începutul lunii ianuarie, Laura Cosoi și-a aniversat ziua de naștere departe de țară, după ce soțul acesteia a surprins-o pe vedetă cu o luxoasă vacanță în Maldive, un loc pe care îl iubește foarte mult. Cei doi au fost însoțiți și de micuța Rita, care a mai bifat și alte destinații de pe glob, alături de părinții ei. 

laura-cosoi-partie2.jpg

Laura Cosoi, de pe plajele din Maldive, direct la schi
Foto: Instagram

Laura Cosoi nu-i cumpără multe hăinuțe fetiței ei

Vedeta a dezvăluit recent care sunt motivele pentru care nu face o investiție financiară substanțială în ceea ce privește hainele Ritei, explicând că la această vârstă, copiii cresc și veșmintele tind să le rămână mici.

„Ei tot cresc, iar hainele devin din ce în ce mai mici! Din cauza asta, cum spuneam și cu o altă ocazie, nu sunt adepta unei investiții substanțiale în hainele pentru copii, pentru că mi se pare o risipă fără rost. Însă nici nu fac rabat la calitate. Și aici mă refer la materialele folosite, bumbac neapărat în cazul celor mici, la croială și combinațiile de culori”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal.

laura-cosoi-fetita-partie-carucior.jpg

Micuța Rita îi însoțește mereu pe părinții ei în vacanțe
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • În timp ce majoritatea celor care au copii mici abia merg cu ei într-o vacanţă în ţară, cu maşina, la maximum 300 km de casă, Laura Cosoi s-a încumetat să o ia pe Rita, fetiţa ei de numai 7 luni, tocmai în Maldive. „Am avut ceva curaj”, recunoaşte vedeta, care a povestit cum a decurs experienţa.

  • laura cosoi

    A fost de ajuns să se fotografieze în costum de baie, la opt luni după ce a născut, pentru a atrage un val uriaş de simpatie asupra sa. Laura Cosoi a demonstrat că dietele nu sunt o miză pentru ea acum, fiind mai important să-şi alăpteze copila.