Copiii vedetelor, bucuroși de zăpadă! Fetița Laurei Cosoi a mers prima oară cu săniuța

laura-cosoi-1.jpg

Rita, fetița Laurei Cosoi, a mers pentru prima oară cu săniuța
Foto Instagram

Odată cu prima ninsoare așternută, singurul gând al copiilor a fost, bineînțeles, joaca în zăpadă. Cum pentru unii micuți a fost prima experiență de acest gen, iarna a adus, pe lângă magia sărbătorilor, și multă emoție în sufletele proaspetelor mămici, care au ieșit afară cu bebelușii la prima plimbare cu săniuța. Acesta a fost cazul Laurei Cosoi, care a trăit alături de micuța Rita surpriza primilor fulgi de nea „mai serioși” din acest an.

Laura Cosoi și Simona Gherghe au renunțat la confortul și căldura locuinței și au ieșit cu fetițele lor afară la zăpadă. Rita, fetița Laurei, a avut parte de prima plimbare cu sania, alături de bunicul ei, tatăl Laurei, și proaspăta mămică.

Fetița Laurei Cosoi, prima plimbare cu sania

Laura a fost emoționată la prima zăpadă a Ritei, amintindu-și cu plăcere că pe aceeași săniuță obișnuia și ea să se plimbe în copilărie. Tatăl vedetei a avut grijă să o păstreze la loc sigur, pentru generațiile viitoare, și iată că dorința lui s-a îndeplinit. 

laura-cosoi-rita-plimbare-cu-sania.jpg

Rita a fost plimbată cu sania de bunicul ei
Foto Instagram

Laura și-a fotografiat tatăl în timp ce acesta o plimba pe Rita, retrăind momentele din copilăria ei, aunci când ea se afla pe sanie și se bucura de zăpadă. 

„Rita, tata și prima ei plimbare cu săniuța. Tăticu’ a păstrat cu sfințenie sania și păturica încă de pe vremea copilăriei noastre. În continuare afară miroase a iarnă și noi suntem bine împreună! Emoție, acasă, familia mea”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

simona-gherghe-fetita1.jpg

Ana Georgia s-a bucurat din plin de zăpadă
Foto Instagram

Fetița Simonei Gherghe a dormit neîntoarsă după joaca în zăpadă 

Nici Simona Gherghe nu s-a lăsat mai prejos și a ieșit afară alături de fetița ei, Ana Georgia, pe care joaca în zăpadă a răpus-o într-un final. Micuța a dormit neîntoarsă după ce s-a întors de afară, semn că s-a distrat pe cinste cu ocazia primei ninsori depuse în acest an. Prezentatoarea TV a surprins imagini adorabile cu fiica ei, înainte și după joaca cu zăpada. Ana Georgia s-a jucat atât de mult în zăpadă, încât imediat după, a adormit în brațele mamei. „La zăpadă și imediat după”, a scris Simona Gherghe, în dreptul celor două imagini în care apare micuța ei. 

simona-gherghe-fetita-2.jpg

Fetița Simonei Gherghe a adormit imediat după joaca în zăpadă
Foto Instagram

De asemenea, și în dimineața în care a nins, Simona Gherghe a publicat un mesaj simpatic pe rețelele de socializare. „E aproape zece și Nuchi încă doarme, afară ninge viscolit, am timp să-mi beau cafeaua pe-ndelete, e liniște și cald în casă... Dimineață de iarnă, pe sufletul meu”, a scis aceasta. În curând, familia Simonei Gherghe se va mări, Ana Georgia putând în viitor să iasă la zăpadă cu frățiorul ei. 

 

Loading...

Citește și

  • Laura Cosoi a dezvăluit, pe blogul personal, că nu este adepta cumpărăturilor extravagante în ceea ce o privește pe fetița sa, Rita. Vedeta a susținut că atunci când merge la cumpărături pentru micuța ei, o face doar în cazul în care hainuțele pe care cea mică le are deja îi rămân mici și că face investiția în lucruri cu adevărat necesare și calitative.

  • simona gherghe acces direct

    Stările de nervozitate sunt ceva firesc în sarcină, iar Simona Gherghe începe să le experimenteze din ce în ce mai des. Vineri, prezentatoarea de la "Acces Direct", gravidă în 6 luni, şi-a scos un invitat din platou şi a recunoscut că situaţia conflictuală a cam agitat-o. Vedeta Antena 1 este însărcinată cu al doilea copil, iar burtica a început să i se contureze bine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1