Laura Cosoi a împlinit 37 de ani! Soțul a «răpit-o» într-o destinație exotică

laura-cosoi-vacanta-maldive-familie.jpg

Laura Cosoi, vacanță exotică alături de familie, cu ocazia aniversării zilei ei de naștere
Foto Instagram

Noul an a început cum nu se poate mai bine pentru Laura Cosoi, care își petrece aniversarea zilei de naștere într-o vacanță exotică, alături de partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, și fetița pe care o au împreună, micuța Rita. La 37 de ani, Laura se simte mai împlinită ca oricând, iar de când a devenit și mămică, parcă e gata să cucerească întreaga lume!

Laura Cosoi și-a planificat și în anul care tocmai a trecut vacanțe, însă aceasta din urmă le depășește detașat. Pregătită să-i arate fetiței ei întreaga lume, vedeta și partenerul ei de viață au pornit cu pași mici în ducerea la bun sfârșit a acestui plan, și, însoțiți de cea mică, aceștia au ajuns din Franța, unde au fost în 2018, până în...Maldive! Cu ocazia împlinirii a 37 de ani, Laura și frumoasa ei familie au plecat către destinație exotică, dornici de mult soare, căldură și de prima baie în mare pe anul acesta, așa cum însăși vedeta a mărturisit.

Laura Cosoi, aniversată cu tort pe plajele din Maldive

Soțul Laurei Cosoi a răsfățat-o pe aceasta cu tort pe plajă, iar micuța Rita s-a distrat de minune jucându-se în nisip. Laura a explicat adesea pe conturile sale de socializare că preferă să ia fetița cu ea peste tot, chiar dacă unii părinți consideră că vacanța parcă nu mai are același farmec atunci când.. schimbi scutece.

laura-cosoi-aniversare-tort-maldive.jpg

Laura Cosoi a fost răsfățată cu tort de ziua ei, pe o plajă din Maldive
Foto Instagram

„Adevărul este că pe Rita o port după noi peste tot și este foarte flexibilă cu mânarea și cu somnul. Am mers pe somnul Ritei, a stat la sân la decolare și aterizare, a dormit, dar s-a trezit mai des, totuși. Rita s-a adaptat minunat”, le-a explicat Laura fanilor curioși, mărturisind, de asemenea, că ea și soțul ei își planifică singuri vacanțele, fără să se încurce cu agențiile de turism.

laura-cosoi-vacanta-maldive.jpg

Laura și-a băut cafeaua admirând frumoasele priveliști din Maldive
Foto Instagram

După ce a ajuns în Maldive, Laura Cosoi le-a arătat și prietenilor ei virtuali imagini din destinația de lux. Fosta iubită a lui Smiley se bucură de orice clipă petrecută alături de familie și de prieteni, această vacanță fiind una bine-meritată, venită după multe proiecte în care vedeta s-a implicat, și, probabil, de asemenea, multe nopți nedormite, petrecute alături de fetița ei.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima oară în luna iunie a anului trecut, după ce a adus-o pe lume pe Rita. După botezul micuței, care a avut loc în Maramureș, vedeta a oferit publicității și prima imagine cu fața fetiței ei, care este o bebelușă de toată frumusețea.

laura-cosoi-maldive.jpg

Laura Cosoi și-a aniversat ziua de naștere într-o vacanță de vis
Foto Instagram

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Odată cu prima ninsoare așternută, singurul gând al copiilor a fost, bineînțeles, joaca în zăpadă. Cum pentru unii micuți a fost prima experiență de acest gen, iarna a adus, pe lângă magia sărbătorilor, și multă emoție în sufletele proaspetelor mămici, care au ieșit afară cu bebelușii la prima plimbare cu săniuța. Acesta a fost cazul Laurei Cosoi, care a trăit alături de micuța Rita surpriza primilor fulgi de nea „mai serioși” din acest an.

  • Fiica Laurei Cosoi trece acum la diversificare, iar mama ei se pregătește să treacă la diversificare cu fiica ei. Actrița a scris un mesaj pe rețelele de socializare unde a anunțat faptul că fiica ei va începe să mănânce diversificat.