Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au întrecut în glume la «Vocea României»

irina-rimes-vocea-romaniei.jpg

Irina Rimes cu codițe
Irina Rimes a avut de împărțit multe vorbe cu Tudor Chirilă la Vocea României
Foto Facebook

Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au tot aruncat vorbe de la începutul sezonului de la Vocea României, prim sezon în care Irina Rimes este jurat. Însă ce a spus de această dată, a întrecut orice limită.

Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut câte ceva de împărțit încă de la începutul sezonului, însă cu toate acestea, Irina Rimes a mărturisit că ea îl preferă pe el în detrimentul lui Smiley.

Reacția lui Tudor Chirilă când a aflat că îl simpatizeaza Irina Rimes

Totul s-a întâmplat după duelul dintre Letiția Roman și Mihnea Vâlceanu, doi concurenți din echipa lui Smiley. Irina i-a zis lui Smiley că nu ar putea alege dintre cei doi concurenți și nu-i poate da nicio sugestie.

Pavel Bartoș i-a spus artistei că în cazul duelurilor lui Tudor Chirilă de la Vocea României, ea a făcut alegere. Irina Rimes a explicat că și-a permis deoarece îl place mai mult de Tudor Chirilă.

„Îmi place mai mult de Tudor. Cum să nu îți placă de el? Glumim, râdem”, a spus ea. A fost și el întrebat dacă lui îi place de Irina, însă nu a oferit un răspuns concret. „Nu mă stârni”.

Smiley a ales să meargă mai departe cu Letiția, iar Mihnea s-a întors acasă fără a fi ales de alt jurat.

 

Loading...

Citește și

  • Geanina Militaru din fosta trupă Etnic continuă să facă furori la “Vocea României”. Dacă în etapa audiţiilor pe nevăzute l-a făcut pe Smiley să încalce regulile şi să apese butonul pentru ea, deşi avea echipa completă, în prima rundă de confruntări, artista s-a mai bucurat de o victorie.

  • Irina Rimes Vocea Romaniei

    Noua jurată de la “Vocea României” vine din Moldova şi s-a făcut remarcată de aproximativ doi ani în România, având success cu hit-ul “Visele le le le”. Au urmat mai multe melodii de succes şi videoclipuri dar şi rolul de jurat de la emisiunea difuzata de Pro TV unde e colegă cu Andra, Smiley şi Tudor Chirilă. Irina Rimeş ne-a povestit despre planurile şi prietenii ei moldoveni, detalii pe care le puteţi afla în continuare.