Smiley, reacţie uluitoare la «Vocea României»: "Eşti ca o gură de aer curat!"

smiley-vocea-romaniei.jpg

smiley
Smiley, în juriu la "Vocea României"

În această seară (14 septembrie), de la ora 20.30, telespectatorii PRO TV vor avea partea de a treia rundă de audiții pe nevăzute la «Vocea României». Voci impresionante se vor lăsa descoperite de juraţii Tudor, Irina, Andra și Smiley şi nu vor lipsi replicile savuroase şi momentele amuzante. Mai mult, Smiley a avut o reacţie uluitoare la auzul unui voci incredibile.

O voce rară îi va emoționa pe antrenori și îi va face să reacționeze imediat: ”Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră”, va spune Andra. Nici Smiley nu va rămâne indiferent şi va avea o reacţie uluitoare. În plus, va încerca să-l convingă pe concurent că trebuie să ajungă în echipa lui: ”Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la «Vocea României» până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret”. Cum vor reacționa ceilalți doi antrenori, dar şi ce are Irina Rimes în comun cu cel de pe scenă, vedemîn această seară, de la 20.30, la «Vocea României».

loading...
Loading...

Citește și

  • La Vocea României nu s-a schimbat doar juriul, ci şi regulile. Producătorii au introdus o schimbare care îi va viza direct pe antrenori. România este a doua țară, după Statele Unite ale Americii, care aduce acest mecanism în format! Noutatea introducerii butonului de block va duce competiția la un nou nivel, iar suspansul și tensiunea vor crește simțitor.

  • Andrei Vitan

    Se numeşte Andrei Vitan şi în 2015 a participat la “Vocea României”, reuşind să treacă mai departe până în etapele live, în echipa lui Marius Moga. Pentru cei care nu ştiu, solistul are diabet, însă în ultimele luni a trecut printr-o mare transformare, căci din puştiul pirpiriu a devenit un bărbat bine făcut, care trage din greu la sală. Practic, şi-a schimbat viaţa.