Ioana Ginghină: «Bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat!»

ioana-ginghina.jpg

ioana ginghina la un eveniment monden
Ioana Ginghină și-a revenit după divorțul de Alexandru Papadopol
foto: Alina Erimia

Ioana Ginghină (41 de ani) se simte foarte bine în pielea de femeie recent divorțată. Tocmai s-a întors dintr-o vacanță în insula Eghina, din Grecia, unde a fost împreună cu fiica ei și niște prietene, și spune că stă mult mai bine cu moralul acum.

Ioana Ginghină a slăbit câteva kilograme și și-a făcut injecții cu botox. ”Mă simt perfect. După divorț am fost dărâmată, dar acum, după vacanță, pot să spun că am un moral foarte bun. Am făcut niște injecții cu botox, într-adevăr, și mi-am revenit ca prin minune”, a declarat Ioana pentru Click!

Actrița recunoaște însă că a fost deranjată de ultimele știri apărute în presă în ultima vreme. ”Eu bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat. Noi nu mai eram de mult timp împreună, înainte să anunțăm divorțul. A avut timp să-și facă o relație cu Adriana!”, a mai spus Ginghină.

Știrile despre primul soț, Daniel Tudorică, au scos-o din pepeni pe actrița. ”S-a spus că mereu am fost părăsită! Au fost multe neadevăruri. Săracul om are familie, cum s-o fi simțit! Eu am rămas în relații ok cu foștii soți. Și cu Alexandru acum mă înțeleg mai bine ca în timpul ultimelor luni din căsnicie. Nu avem resentimente!”, a mai spus Ginghină.

Ioana: “M-am întâlnit cu Alexandru să stabilim programul lui Ruxi”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol (44 de ani) s-au despărțit de comun acord la notar. Zilele trecute, cei doi s-au întâlnit ca să stabilească programul de vizitare pentru fiica lor, Ruxandra (11 ani). “Ne-am întâlnit. Alexandru e un tată perfect. O să ia copilul la două săptămâni, în week-end. Dar nu-i problemă. Poate să o ia pe Roxi când vrea!”, a adăugat Ioana Ginghină.

Citește și:

Ioana Ginghină se răsfață după divorț: «Trăiesc clipa și mă bucur că sunt liberă»

Ioana Ginghină se reinventează după divorț: a apelat la injecții cu botox și la ”Terapia Vampir”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1