EXCLUSIV Ioana Ginghină: «Am divorțat și sunt fericită». Totul despre partaj și custodie

ginghina.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat! Iată că nu a fost cale de împăcare, iar divorțul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol s-a înfăptuit azi, 19 iunie, la un cabinet notarial. După doisprezece ani de căsnicie, cei doi actori au divorțat în această dimineață, iar Click! are primele declarații de la actriță. Am aflat toate detaliile despre modul în care și-au împărțit bunurile, dar și custodia fetiței lor, Ruxandra!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat azi, 19 iunie, după ce în ultima vreme au apărut toate indiciile că nu mai poate fi vorba despre o împăcare. Luna trecută, Ioana Ginghină a anunțat printr-o postare subtilă pe Facebook separarea de soțul ei, Alexandru Papadopol. Cei doi nu mai locuiau împreună de o perioadă bună de timp și au luat decizia separării din cauza certurilor repetate din ultimul an. Apropiații au crezut că este doar o fază în căsnicia lor și că se vor împăca, mai ales că cei doi au și o fetiță superbă, pe nume Ruxandra (10 ani). Iată că, din păcate, inevitabilul s-a produs, iar Ioana și Papi au decis că divorțul este cea mai bună soluție pentru ei.

18_ginghina.jpg

Ioana Ginghină și Papi au împreună o fetiță, pe Ruxandra (11 ani)

Astăzi, 19 iunie, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ajuns la un birou notarial din Capitală, degajați și împăcați cu situația. Au discutat timp de două ore și au pus la punct atât lucruri legate de partaj, cât și legate de custodia copilului și pensia alimentară. Click! a vorbit în exclusivitate cu actrița despre toate aceste detalii.

Ioana Ginghină a divorțat. "Nu am păstrat numele Papadopol"

”Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie - Ginghină", a declarant, pentru Click!, Ioana, fostă Papadopol. Conform procedurii, cei doi au la dispoziție un termen de 30 de zile, timp în care se pot răzgândi. Abia peste o lună se va pronunța definitiv divorțul.

Citește și:

Papadopol e istorie. Ioana Ginghină se gândește la viitor: "Îmi doresc să vină prințul meu"

Când au început de fapt problemele în mariajul Ioanei Ginghină

Loading...

Citește și