Ioana Ginghină se răsfață după divorț: «Trăiesc clipa și mă bucur că sunt liberă»

42956489_122680605281971_2779730317466927104_n-770x515.jpg

Ioana Ginghină, mai fericită ca niciodată după ce a divorțat de Alexandru Papadopol
Foto Blog Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a avut o perioadă dificilă după divorțul de actorul Alexandru Papadopol, cel cu care a fost căsătorită timp de 12 ani, însă acum și-a găsit liniștea și este mai fericită ca niciodată.

Actrița a publicat un mesaj pe blogul personal prin care a exprimat exact ce simte de când a divorțat de bărbatul cu care are un copil. Așa cum a scris Ioana Ginghină, după mult timp în care nu a fost fericită, acum vedeta se poate bucura de tot ce-și dorea în urmă cu ceva vreme. 

Așa mi-au spus toți, asta simt și eu să fac acum. E cea mai bună perioada pentru acest lucru. E vară, e vacanță, e soare, e cald, deci e timpul pentru distracție. Să trăiesc clipa… ce o mai însemna și asta, mi-am zis? Știu în principiu, să mă bucur de prezent, de ce mi se întâmplă, însă ce mi se întâmplă nu e tocmai plăcut, așa că am plecat la Sibiu. Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival, erau ultimele două zile de festival de teatru, deci evenimente, spectacole, parade - perfect pentru ieșiri lungi, stat la terasă, plimbat, aperol șpritz. Apoi a început și Tiff Sibiu, proiecții de filme în aer liber, deci decorul perfect pentru a trăi clipa”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal, ioanaginghina.ro.

Ioana Ginghină a profitat la maxim de timpul petrecut în Sibiu, loc unde s-a întâlnit cu prietenii din adolescență, dar și cu colegii de liceu. A vizionat filme documentare și s-a răsfățat așa cum a visat mult timp, semn că acum este foarte fericită.

Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea. Voiam de mult să o regăsesc, dar încercările mele eșuau de fiecare dată. Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase, la documentarele de pe Netflix . Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau.  A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a mai continuat vedeta. 

Loading...

Citește și