Ioana Ginghină: «Mi-a spus că el nu mai e fericit». Secrete despre divorțul de Alexandru Papadopol ies la iveală

ioana_ginghina.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au încheiat un mariaj de 12 ani

Actriţa Ioana Ginghină (41 de ani) şi soţul ei, Alexandru Papadopol (44 de ani), au depus miercuri actele de divorţ la notar. La doar câteva ore distanţă, ea a venit, toată numai un zâmbet, la petrecerea Ok! Rooftop Party!. A găsit puterea să ne povestească despre această despărţire.

Click: Ioana, ai depus actele de divorţ. Cum te simţi acum?

Ioana Ginghină: M-am obişnuit cu ideea. De cinci luni eu sunt singură. Am văzut că pot să mă descurc, am văzut că e toul bine, că nu a murit nimeni dintr-un divorţ. Am văzut că pot să fac faţă. Îţi dai seama că la divorţ apar tot soiul de frici. Aoleo, cum o să mă descurc de acum înainte, de una singură! Adică nu-i problema neapărat că hai că nu pot să trăiesc fără el.  

ioana-ginghina-1.jpg

Ioana Ginghină a fost prezentă, miercuri, la petrecerea organizată de OK! Magazine, la doar câteva ore după ce a depus actele de divorț la notar
foto: Click!

Şi cum eşti, mai bogată sau mai săracă material şi sufleteşte...

Sufleteşte sunt mai bogată, pentru că am avut o experienţă. Iar în rest, cred că sunt tot mai bogată (râde). Acum îmi dau seama că n-am ieşit pe minus. În principiu nu am discutat foarte mult despre casă, dar rămânem la aceeaşi idee care s-a lansat de când ne-am despărţit, ca jumătatea lui să rămână Ruxandrei, fiicei noastre. 

El ţi-a cerut divorţul? 

El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă.... 

Putem vorbi de criza bărbatului?  

Da, cred că da!

N-a fost vorba de altă femeie?

Nu, dacă era o altă femeie mi-aş fi revenit mult mai greu. Îţi dădea la orgoliu. A fost rutina, cred. Asta a fost. 

Te-ai gândit vreodată că o să ajungeţi aici? 

Nu, nu m-am gândit, dar îţi dai seama, niciodată să nu spui niciodată. 

Cel mai greu a fost să-i spui fetiţei, bănuiesc.

Da, asta a  fost cel mai greu. E măricică acum. E bine şi nu e bine, cu cât e mai mare cu atât înţelege mai multe. N-a fost uşor toată perioada. A  fost o experienţă traumatizantă.  Acum merg la psiholog. Am început să mă preocup mai mult de mine. 

Crezi că de astăzi viaţa ta se va schimba total?

Nu total, pentru că tot mamă sunt şi în principiu, undeva la 70 % sunt şoferul, bona, confidenta, prietena şi bucătarul Ruxandrei, dar într-adevăr acum s-au deschis nişte uşiţe. Dar singurul lucru pe care vreau să-l fac vara asta este să mă distrez, să ies cu fetele. E şi vară, vreau să mă duc la ai mei la Sibiu, n-am mai stat 10 zile la ei de nu mai ştiu, acolo e bine, e răcoare, sunt terase, evenimente. Sunt pe chiul vara asta. 

Acum poţi să te îndrăgosteşti din nou...

Da, sigur! Dar deocamdată nu cred că e cazul. N-aş intra încă într-o relaţie aşa repede. Pe la un 45 de ani mă văd din nou într-o relaţie. 

Eşti foarte activă pe blog şi mă gândeam că voi citi acolo, la un moment dat, că tu şi soţul v-aţi împăcat...

Nu se ştie niciodată. Şi Alexandru îmi zicea de multe ori, sunt o naivă incurabilă. Cred în Cupidon şi în Moş Crăciun...  

Dacă el ţi-ar zice mâine să vă împăcaţi? 

M-am gândit şi eu la asta şi nu ştiu dacă m-aş împăca, cred că ar trebui să mă mai cucerească încă o dată!     

Ploaie de vedete la petrecerea OK! Rooftop Party

La petrecerea OK! Rooftop Party, organizată de revista OK! Magazine, au fost prezente zeci de vedete, care s-au distrat pe acoperişul fierbinte de la Mega Mall. Printre ele s-au numărat, Crina Abrudan,  Otniela Sandu, Carmen Brumă, Cristina Şişcanu.

 • Bianca Neagu
 • Andreea Antonescu şi Cristina Cioran
 • Carmen Brumă
 • Crina Abrudan
 • Cristina Şişcanu
 • Ioana Ginghina
 • Kamara şi fiica
 • Majda Aboulumosha
 • Oana Roman
 • Otniela Sandu
 • Maximize

1/10

Seara a fost animată de trupa Random Band, 7 muziceni care au cântat live şi de barmanul Valentin Luca, de la “Românii au talent”. Sponsorii evenimentului:  Megamall, trickSHOT, IQOS, Jidvei cu vinul Mysterium, Gerovital, Clineo, Secom, Cellini. Partenerii evenimentului: Emilia Cremeria, Carmen Stoichiţoiu, La Iris.

Citește și:

Ioana Ginghină, prima apariţie după divorţ. Ziua a fost la notar, seara la OK! Rooftop Party

EXCLUSIV Ioana Ginghină: «Am divorțat și sunt fericită». Totul despre partaj și custodie

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1