Ioana Ginghină a mers cu fiica la psiholog ca să îi spună că Papadopol are o nouă iubită

p12-3-1.jpg

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat după 12 ani de căsnicie

Ioana Ginghină (41 de ani) a divorțat de Alexandru Papadopol (44 de ani) în urmă cu două luni și de atunci cei doi actori își trăiesc viața separat. Singurul lucru care îi mai leagă pe Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol este fiica lor, Ruxandra (12 ani).

Ruxandra locuiește cu Ioana Ginghină, însă Alexandru Papadopol o vizitează constant și se implică în educarea ei. La scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol trăiește o poveste de dragoste cu actrița Adriana Titieni (43 de ani), cea care l-a făcut să simtă din nou fluturi în stomac. Pe de altă parte, Ioana Ginghină pare că nu vrea să se implice prea devreme într-o altă relație serioasă și că preferă să se lasă curtată. Admiratorii actriței nu sunt deloc puțini pentru că vedeta arată demențial, la aproape 42 de ani.

adriana_titieni_papadopol.jpg

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni Irimescu și-au arătat afecțiunea în public
Foto: Spynews.ro

Ioana Ginghină se teme de crizele bărbaților la 40 de ani

Vara aceasta, Ioana Ginghină s-a distrat mai ceva ca în tinerețe. Actrița a ieșit aproape zilnic, iar când fetița ei a început școala, îi venea să plangă. „Nu am regrete, am avut o căsătorie frumoasă care pe final s-a mai stricat. Dar acum mă gândesc că așa a fost să fie, mă așteaptă o nouă etapă probabil și mai frumoasă. Am descoperit că bărbații au tot felul de crize la 30 de ani și la 40 de ani. Mi-am asumat că nu voi mai intra prea curând într-o relație. Nu mă văd mamă pentru a doua oară și nu-mi mai doresc al doilea copil pentru că celălalt bărbat nu ar iubi-o pe Ruxi”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

ioana-ginghina-fiica.jpg

Ioana Ginghină a vorbit despre viața de mămică
Foto: Arhivă personală

Ioana Ginghină și Ruxi au trecut peste despărțirea de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a spus și cum a reușit să îi explice fetiței sale, Ruxandra, că Alexandru Papadopol iubește o altă femeie. Ioana Ginghină a apelat la ajutorul unui psiholog pentru ca Ruxandra să primească vestea fără să fie afectată. „Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetița mea la psiholog. Ruxi n-a avut așa repercusiuni, așa cum mă așteptam. Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem liberi”, a mai spus Ioana Ginghină.

Citește și:

Papadopol, cuplat cu fosta soție a profesorului său. Adrian Titieni îl pregătește pentru doctorat

Alexandru Papadopol și noua iubită, Adriana Irimescu, sunt împreună și pe platourile de filmare! În ce serial joacă

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1