INTERVIU Iasmina Hill, viață de prințesă cu milionarul american: "Au fost controverse că am luat un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă”

iasmina-hill-familie.jpg

Iasmina Milutinovici-Hill şi Bradford Aaron Hill au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu o lună
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste fabuloasă de viață! În urmă cu trei ani şi jumătate, tânăra a plecat în America și s-a îndrăgostit de un milionar. Bărbatul administrează cel mai important obiectiv turistic din SUA, şi anume Statuia Libertăţii. Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 30 de ani, şi milionarul de 63 de ani a făcut înconjurul lumii. Iasmina Milutinovici-Hill şi Bradford Aaron Hill au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu o lună, când timișoreanca l-a adus pe lume pe micuțul David Milan. Cei doi mai au un băieţel, Michael, în vârstă de 2 anişori.

  • Click!: Ai devenit de nici o lună din nou mămică. Ai născut natural. Cum a fost a doua naștere în comparație cu prima?

Iasmina Hill: Mult mai ușoară! Da, am reușit să nasc natural! David a venit cu două zile înainte de data programată pentru cezariană! Am prins curaj să insist să nasc natural, după ce am ajuns la spital și două asistente m-au încurajat să nu mă las convinsă de doctor să rămân la cezariană. Eu mi-am dorit foarte mult să îl nasc și pe Michael natural și am trecut prin chinuiri enorme, deoarece m-am supus la o inducere și totul a fost pe dos! Acum, dacă deja ajunsesem în spital, iar contracțiile erau foarte dese și corpul meu deja făcea tot ce trebuia, nu am vrut să ajung iar la cuțit. Am vrut să văd dacă pot! Și am reușit…în 18 minute. Mi-a fost frică, deoarece existau riscuri de ruptură de uter. David a fost însă perfect poziționat și totul părea să fie în favoarea mea, așa că nu am vrut să mă las.

  • Cum te recuperezi după naștere? Câte kilograme mai ai de dat jos?

Din punct de vedere al sănătății sunt bine, Doamne ajută! Acum cu kilogramele stau cam prost. M-am culcat pe o ureche, că îmi place prea mult să mai ies la o cină, la un prânz și, uite așa, tot nu reușesc să mă “țin” de o dietă! Mai am încă 15 kilograme de dat jos ca să ajung la o greutate ideală, cea pe care am avut-o la nuntă!

iasmina_hill-bradford.jpg

De trei generații, familia lui Bradford administrează Statuia Libertății și insula pe care se află aceasta
foto: Facebook
  • Cum e viața cu doi băieți? Cel mare, Michael, e gelos pe David?

E mult mai frumoasă decât mi-aș fi închipuit. Trebuie să recunosc, mi-a fost foarte frică la încept să nu fie Michael gelos pe David! Dar până acum totul a fost perfect! Michael îl iubește atât de mult pe David, încât nu se poate opri din a-l pupa și îmbrățișa. El e mai agitat de felul lui, dar, de câte ori e în preajma lui David se liniștește și devine atât de gingaș, de nu îmi vine să cred!

  • Cine te ajută în creșterea băieților? Soțul tău se implică?

Am reușit să găsim o dădacă cu o săptămână înainte să vină David pe lume. Am fost atât de stresată că nu voi găsi pe cineva, încât am stat cu o tipă care a fost groaznică, doar ca să am ajutor! Soțul lucrează toată ziua iar, la finalul sarcinii mi-a fost atât de rău uneori, încât puteam sta doar la pat. Dar acum, cu noua dadacă totul e ok, iar Brad se implică foarte mult când vine acasă. Stă cu David noaptea, ca eu să mă pot odihni, iar în unele zile își ia liber de la serviciu ca eu să pot “respira” puțin.

Milionarul american a asistat la nașterea celui de-al doilea băiețel

  • Cum l-a primit soțul tău pe micuțul David? A asistat la naștere sau au fost restricții pentru tătici din cauza pandemiei, ca și în România?

Aici nu mai sunt momentan restricții! A fost cu mine mereu! A asistat la tot!! “Pot să-i văd părul”, au fost printre primele cuvinte în timpul nașterii! A fost foarte entuziasmat și implicat maxim! Nu a vrut să îl lase din brațe când l-a luat pentru prima oară. Iar în serile pe care le petrece cu el îi spune povești sau îi cântă. Și este foarte mândru că David e roșcat, pentru că asa a fost și el.

Vă mai doriți și o fetiță?

Sincer, eu mi-aș mai dori încă un băiat! Mereu am vrut 3 copii, 2 băieți și o fată, dar acum că sunt “boy mom” (mamă de băiat) îmi place la nebunie! Să crești băieți, să îi duci la activități, să îi vezi cum cresc, e nebunie! Nu știu cum ar fi cu o fetiță, probabil bine, dar dacă aș avea de ales aș alege încă un băiat! Dar nu ne grăbim încă. Vrem să ne mai și trăim viața.

iasmina_hill.jpg

Iasmina și-ar mai dori un băiețel
foto: arhivă personală
  • Când crezi că vei mai reveni în România? Îți înveți copiii limba română?

Vom face o scurtă vizită în Timișoara, la începutul lunii octombrie, pentru nunta unei prietene, dar stăm doar 3 zile! Vom sta mai mult în decembrie. Încerc să îi învăț limba română, dar văd că nu prea îmi iese. Cu Michael am vorbit numai în română până a început să îmi răspundă exclusiv în engleză. E foarte complicat să porți un dialog cu cineva care îți răspunde mereu în altă limbă, așa că am cam renunțat și am început și eu să vorbesc cu el în engleză. Știu că nu e bine că îmi e frică că nu va înțelege româna, iar eu plănuiesc să vin foarte des în România cu băieții. Probabil că, la un moment dat, le voi lua ore de limba română.

  • Când va fi botezul micuțului David? Unde anume plănuiți să-l faceți?

Botezul va avea loc pe 18 decembrie în Timișoara! Am vrut să vin neapărat acasă și pentru botezul lui David, la fel am făcut și cu Michael, ca să pot fi

alături de familie și de toți prietenii mei! Abia așteptăm! Deja ne pregătim intens, iar Brad e foarte implicat în organizare!

  • Ce a însemnat pentru tine căsătoria cu Bradford?

Căsătoria cu Brad a însemnat o mare schimbare în viața mea. Pe lângă motivele evidente, cum ar fi că am luat un bărbat mai în vârstă, fapt care a stârnit multe “controverse” acasă, a mai și însemnat o mutare permanentă în SUA, departe de familie și de prieteni. A fost exact ce mi-am dorit la momentul respectiv, dar nu mă așteptam să mă simt atât de singură. A însemnat și găsirea sufletului meu pereche! Nici în o mie de ani nu mă gândeam că aș avea atâtea în comun cu un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă ca mine! Sincer nu îmi vine să cred că au trecut deja 3 ani de la căsnicie și 7 de relație.

„Nu mai am tangențe cu fosta lui soție”

  • Mai ai probleme cu fosta lui soție?

Cu fosta soție nu am mai avut tangențe de ceva vreme. Am decis să mă îndepărtez puțin de trecutul lui, asta însemnând să nu mai fiu mereu cu el când e cu ceilalți copii, iar lucrul acesta a calmat puțin apele. Din păcate, asta înseamnă și mai multă singurătate pentru mine, dar sunt foarte fericită că am băieții mei care mă țin mereu ocupată și îmi umplu inima.

  • Cum a fost pandemia pentru voi? Sunt restricții în America?

Pandemia a fost un coșmar! Mai ales la început! Să vezi un oraș ca New York-ul ca efectiv “moare” a fost ceva îngrozitor, ceva ce nu se poate șterge din memorie sau exprima în cuvinte! În primele săptămâni, toate luminile orașului erau stinse! Era beznă pe străzi! Clădirile faimoase precum Empire State Building au fost stinse…nu vedeai nici un om pe stradă! Pe urmă au mai venit și protestele cu „black lives matter” și toate magazinele s-au baricadat. Faimosul 5th Avenue arăta ca după un război! Plin de poliție pe străzi, cu câini de pază, pistoale, și nici un om în rest. Efectiv film de groază! Dar, mai târziu, s-au calmat lucrurile, iar acum New York-ul e aproape cum a fost!

Au sărbătorit 3 ani de căsnicie

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 30 de ani, şi milionarul american Bradford Aaron Hill (63 de ani), care are în proprietate Statuia Libertăţii, a făcut înconjurul lumii. Bradford Aaron Hill are 63 de ani şi a cunoscut-o pe blondina Iasmina Milutinovici în 2014, când aceasta a făcut un stagiu de practică la compania americanului. Diferenţa de vârstă nu a reprezentat vreun impediment pentru timişoreancă, iar în vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York. Pe 3 iunie anul acesta, cei doi au sărbătorit trei ani de căsnicie.

Citește și:

Românca Iasmina l-a făcut din nou tătic pe milionarul care deține Statuia Libertății! Ce nume are bebelușul
Românca Iasmina, în scandal cu fosta soție a milionarului care deține Statuia Libertății: „Îmi face zile fripte”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5