Românca Iasmina, în scandal cu fosta soție a milionarului care deține Statuia Libertății: „Îmi face zile fripte”

iasmina_hill-bradford.jpg

De trei generații, familia lui Bradford administrează Statuia Libertății și insula pe care se află aceasta
foto: Facebook

Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste fabuloasă de viață! În urmă cu trei ani şi jumătate, tânăra a plecat în America și s-a îndrăgostit de un milionar. Bărbatul administrează cel mai important obiectiv turistic din SUA, şi anume Statuia Libertăţii. Cei doi se pregătesc acum să devină părinți pentru a doua oară!

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 30 de ani, şi milionarul de 63 de ani, care are în proprietate Statuia Libertăţii, a făcut înconjurul lumii. Iasmina Milutinovici-Hill şi Bradford Aaron Hill sunt în culmea fericirii, căci se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Cei doi mai au un băieţel superb, Michael, în vârstă de 2 anişori. Iasmina se află acum în România, împreună cu băiețelul ei, Michael, și a dezvăluit cum l-a anunțat pe milionar că va deveni tătic pentru a doua oară.

iasmina_hill-insarcinata.jpg

Românca Iasmina este din nou însăcinată
foto: Instagram

„L-am trimis pe Michael la el cu o cutiuță, unde era rezultatul testului. Nu i-a venit să creadă! A rămas mut! Atât de mult ne-am chinuit să mai avem un copil! Acum sunt însărcinată în cinci luni. Într-o lună plec în America”, a declarat Iasmina, invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. Timișoreanca a dezvăluit că încearcă de multă vreme să rămână însărcinată, ba chiar a fost tentată să apeleze și la tratamente de fertilizare. „Atâta presiune a fost și cu Corona, și noi ne tot chinuiam să facem copil și nu ne ieșea. Așa că am zis hai să ne relaxăm și s-a întâmplat. Deja ne gândeam să apelăm la alte proceduri, la fertilizare. Și părinții mei sunt foarte fericiți. Eu vor să facem trei copii”, a mai spus Iasmina.

E în scandal cu fosta soție a milionarului

Bradford Aaron Hill are 63 de ani şi a cunoscut-o pe blondina Iasmina Milutinovici în 2014, când aceasta a făcut un stagiu de practică la compania americanului. Diferenţa de vârstă nu a reprezentat vreun impediment pentru timişoreancă, iar în vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York. Acum însă, după șapte ani de mariaj, cei doi au certuri mari din cauza uneia dintre cele trei foste soții ale milionarului.

3-s-au_casatorit_in_2017_1.jpg

Românca și americanul s-au căsătorit în 2017

"Cea de-a treia soție e mai cârcotașă, celelalte două sunt ok"

Mai precis, cea de-a treia soție îi face zile fripte Iasminei, trimițându-i și acum mesaje de amenințare. „Mai avem certuri, din trecutul lui. Avem șapte ani împreună. El a avut trei soții. Ultima soție îmi face zile fripte. Îmi zice că stau cu el pentru bani. Și lui îi zice: ce stai cu una așa tânără! Eu am fost împreună cu el și când ei erau în proces de divorț. M-a prins la înaintare și m-a chemat și la procesul de divorț. Eu sunt a patra soție. Cea de-a treia soție e mai cârcotașă, celelalte două sunt ok. O duce bine ea. E bine să te căsătorești în New Jersey, pentru că primești mulți bani la divorț. Când am fost acum, de curând, în Bahamas, cu copiii lui din casnicia cu ea, a luat foc. Soțul meu nu a putut să vină pentru că nu a făcut testul Covid. El nu a vrut să-i zică că merg doar eu cu copii lor și cu băiatul nostru. Mă înțeleg cu fiul ei, cu fata nu prea mă înțeleg că e manipulată de ea. M-a amenințat că am scos copiii ilegal din țară. Am trimis filmări cu noi să-i demonstrez că sunt bine. Ea are 50 de ani. El a divorțat de ea pentru că a fost foarte nefericit. Nu a divorțat din cauza mea”, a declarat Iasmina, la Pro TV.

Citește și:

Îi face încă un copil milionarului care deține Statuia Libertății. Timișoreanca Iasmina este însărcinată pentru a doua oară cu Bradford Aaron Hill

Românca Iasmina l-a făcut tătic pe şeful de la Statuia Libertății. Poze cu unicul moştenitor

Loading...