Imaginea asta a stârnit rumoare pe rețelele sociale. Iată cum a replicat Carmen Brumă

carmen_bruma.jpg

carmen bruma lenjerie intima
Această imagine a stârnit rumoare pe rețelele sociale
Foto: Ghidul Miresei

Carmen Brumă (41 de ani) arată senzațional, așa că nu este de mirare de ce nu are nicio problemă în a poza în lenjerie intimă. Dacă ea nu are o problemă, atunci alții au, dacă ar fi să ne luăm după comentariile de pe rețelele sociale. Cea mai recentă imagine publicată de vedetă a stârnit o adevărată "furtună într-un pahar cu apă", dar aceasta a reușit să facă haz de necaz.

 

Deranjată de cum au perceput-o internauții pentru că a făcut o ședință foto în lenjerie intimă, iubita lui Mircea Badea a dat replica pe Instagram într-o manieră ironică:"Am pus poza asta pe Facebook și ce să vezi, măi nene! Numai vestale vexate de atâta nuditate, taman pe pagina mea de contabilă cunoscută publicului larg pentru rigoarea cu care promovez acoperirea organismului! Fac experimentul si pe Instagram".

carmen_bruma_in_lenejrie_intima.jpg

carmen bruma lenjerie intima
Carmen Brumă, protagonista unei ședințe foto în lenjerie intimă
Foto: Ghidul Miresei

 

Carmen Brumă a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare, provocare pe care a acceptat-o din partea revistei Ghidul Miresei. Ea s-a lăsat pozată în lenjerie intimă pentru viitoarele mirese. Shooting-ul a avut loc după ce în urmă cu un an, iubita lui Mircea Badea a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial pentru aceeași revistă. “Trebuie să arăți bine și după ce dai jos rochia de mireasă...”, a spus Carmen în timpul ședinței foto.

 

Citește și: 

Carmen Brumă şi-a operat picioarele de fotomodel! La ce intervenţie s-a supus

FOTO Carmen Brumă se mândrește cu posteriorul ei fără celulită! Ce sfaturi le dă femeilor

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cum trendul operațiilor estetice a reușit să pună stăpânire pe aproape toată industria showbizului, fanii lui Carmen Brumă o bănuiesc și pe aceasta de câteva intervenții la nivelul feței, chiar dacă vedeta neagă acest lucru. Ultimele imagini publicate de Carmen pe rețelele de socializare au creat o adevărată controversă printre internauți, aceștia fiind aproape convinși că vedeta și-a mărit buzele.

  • Carmen Brumă (41 de ani) are cu ce se lăuda! Este de aproape 20 de ani în showbiz, are un iubit care o adoră, pe Mircea Badea, și un copilaș de 4 ani, care îi seamănă enorm.