Carmen Brumă, apariție de infarct în lenjerie intimă! Mircea Badea o să leşine

carmen-bruma.jpg

carmen bruma in lenjerie intima
Carmen Brumă a pozat sexy în lenjerie intimă pentru mirese
Foto: Ghidul Miresei

Nu degeaba este Carmen Brumă autoarea atâtor programe de slăbit şi un model pentru mii de femei. Fosta prezentatoare a demonstrat încă o dată că dieta ei este un mod sănătos de viaţă, prin care îşi menţibne silueta de fotomodel. Bruneta a acceptat provocarea de a se lăsa fotografiată în lenjerie intimă pentru viitoarele mirese, iar rezultatul este spectaculos.

Carmen Brumă a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare, provocare pe care a acceptat-o  din partea revistei Ghidul Miresei. Ea s-a lăsat pozată în lenjerie intimă pentru viitoarele mirese.

bruma.jpg

carmen bruma lenjerie intima
Carmen Brumă arată demenţial în lenjerie intimă
Foto: Ghidul Miresei

Shooting-ul a avut loc după ce în urmă cu un an, iubita lui Mircea Badea a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial pentru aceeași revistă. “Trebuie să arăți bine și după ce dai jos rochia de mireasă...”, a spus Carmen în timpul ședinței foto, oferind și soluții prin programele sale de slăbit.

carmen_bruma.jpg

carmen bruma lenjerie intima
Carmen Brumă a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare
Foto: Ghidul Miresei

"A fost o experiență foarte placută și reușită din punctul meu de vedere, așa cum este orice ședință foto pe care o faci cu o echipă profesionistă, cu care stabilești de la bun început un concept și niște limite. Acest pictorial este un preambul al următorului meu program care sper că va fi lansat în primăvară și care se adresează femeilor ce vor să arate bine și atunci când își dau rochia jos și se îmbracă în costum de baie sau lenjerie intimă”, a mărturisit Carmen Brumă în interviul acordat publicației ce va fi lansată în cadrul târgului de nunți Ghidul Miresei.

Carmen Brumă, autoarea programului de slăbit «Intră în rochia de mireasă»  

Carmen Brumă va fi prezentă în perioada 22- 24 februarie la Târgul Ghidul Miresei, eveniment ce va avea loc la Romexpo. Legătura dintre vedetă și mirese este dieta ce a fost lansat în urmă cu un an în cadrul târgului de nunți.

carmen.jpg

carmen bruma
Iubita lui Mircea Badea este autoarea unui program de slăbit pentru mirese
Foto: Ghidul Miresei

“«Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă» este programul de slăbit pe care l-am lansat exact anul trecut la Târgul Ghidul Miresei și care s-a bucurat de un succes extraordinar atât în rândul viitoarelor mirese, cât și al altor persoane (femei sau bărbați) interesate să dea jos niște kilograme pentru un eveniment important din viața lor. Programul cuprinde 8 săptămâni de regim alimentar cu trei mese și o gustare, indicații, reguli generale, rețete”, a mai spus Carmen Brumă.

 

Citeşte şi:

 

Carmen Brumă, în cea mai sexy poză: aproape goală pe internet

Carmen Brumă, atacată de fani: «Buze false, sprâncene false, totul fals!»

Loading...

Citește și

  • carmen bruma mircea badea vladut

    Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.

  • carmen bruma

    Carmen Brumă se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile, mai ales de când în viața sa apărut copilul său și al lui Mircea Badea, Vlăduț. Cel mic le face zilele mai plăcute celor două vedete, iar fiecare moment alături de el devine o sărbătoare în sine.