Ilinca Vandici a încins internetul cu poze sexy de la plajă! Vedeta s-a pozat cu sfârcurile la vedere

ilinca-vandici-poze-vacanta.jpg

Ilinca Vandici a publicat pe rețelele de socializare imagini sexy din vacanță
Foto: Instagram

Luna iulie a dat starul sezonului estival și, odată cu acesta, și-au făcut apariția și clasicele imagini de la plajă, în costum de baie. Vedetele de la noi par că vor să se „bată” pe mult râvnitul premiu de „cea mai sexy” de pe internet, așa că nu se dau în lături de la imagnile senzualem, pe care le împărtășesc cu urmăritorii lor virtuali.

Ilinca Vandici se află în vacanță în Grecia, după ce a terminat momentan cu fimările pentru „Bravo, ai stil”, și pare în elementul său. Prezentatoarea TV se relaxează pe iaht și se bucură de peisajele frumoasei destinații, însă nu și-a uitat nici admiratorii de pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici, imagini sexy din vacanță

Aceștia au putut să urmărească parcursul Ilincăi din vacanță și să „se delecteze” cu imagini în care aceasta apărea în costum de baie. Una dintre ele, puțin mai „deocheată”, a atras în special atenția internauților, având în vedere că vedetei TV i se puteau observa sfârcurile prin sutienul de baie mult prea subțire. Politicile Instagramului interzic, de regulă, acest tip de imagini, însă se pare că Ilinca a scăpat, pentru moment, de avertizări din partea celebrei platforme sociale.

ilinca-vandici-poze-vacanta2.jpg

Ilinca Vandici se relaxează în vacanță în Grecia
Foto: Instagram

„Sunt stăpâna lumii!!! Unde este Leonardo?”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii, făcând referire la scenă din celebrul film Titanic, în care rolurile principale au fost interpretate de Kate Winslet și Leonardo DiCaprio.

Ilinca Vandici se numără printre vedetele care nu mint atunci când sunt întrebate dacă au operaţii estetice. Atentă cu imaginea ei, moderatoarea a recunoscut că a apelat la chirurgii plasticieni după ce a născut, întrucât sânii ei nu mai erau atât de fermi ca odinioară.

ilinca-vandici-poze-vacanta3.jpg

Ilinca Vandici a apelat la implanturi mamare
Foto: Instagram

Vedeta are silicoane și este mândră de ele, și dacă tot a trecut printr-o operație de acest gen de ce să nu-și expună „achizițiile” în costum de baie?! Aceasta arată foarte bine, semn că duce un stil de viață sănătos, nelipsit de sport și diete echilibrate, mai mai că n-ai zice că este mămică.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian, rezultat din relația acesteia cu partenerul ei de viață, Andrei Neacșu.

ilinca-vandici-poze-vacanta4.jpg

Ilinca Vandici a umplut internetul cu imagini sexy de la plajă
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • Ilinca Vandici a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu băiețelul ei și al lui Andrei Neacșu, Zian, care se face din ce în ce mai mare, situație care stârnește în sufletul mămicii o dorință de a opri timpul parcă, pentru a trăi la infinit aceste clipe minunate alături de băiețelul ei, care este la vârsta la care încă acceptă tandrețea mamei lui. Se teme Ilinca oare de perioada adolescenței? Iată ce mesaj a scris vedeta în mediul online!

  • Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil” (Kanal D) a împlinit luni, 17 iunie, 33 de ani şi a sărbătorit prin muncă, la filmări. Ilinca Vandici a lucrat de ziua ei și a fost sărbătorită pe platourile emisiunii de colegii ei, iar după show a ieșit cu soţul Andrei Neacșu (28 de ani) în oraş, la un restaurant de fiţe.