Adevăratul motiv pentru care Ilinca Vandici şi-a pus silicoane. Vedeta ne-a spus totul

_mg_3618.jpg

Ilinca Vandici, silicoane, operatie estetica, Bravo, ai stil, Kanal D, interviu, decolteu
Ilinca Vandici are un decolteu mai generos
foto: Kanal D

Gazda emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a devenit mamă în iulie, anul trecut, şi încă de atunci a decis că a venit vremea să îşi facă unele transformări fizice. Ilinca Vandici a vorbit cu reporterul Click! despre aceste schimbări, care i-au redat încrederea în ea.

În ultimii ani, Ilinca Vandici ( 31 de ani) a trecut prin mai multe transformări profesionale şi personale. Are succes cu emisiunea “Bravo, ai stil!” de la Kanal D, s-a căsătorit în octombrie, anul trecut, iar în iulie 2017 a devenit mama unui băieţel. De puţin timp, a decis să recurgă la o schimbare radicală, în ceea ce priveşte ...decolteul. Despre această schimbare, vedeta a povestit toate detaliile pentru cititorii Click!. “Am avut mereu grijă de mine, mi-a plăcut încă din copilărie să fiu atentă la modalitatea în care mă îmbrac şi arăt, tocmai de aceea am făcut sport de la vârsta de 7 ani. Mă prezint aproape zilnic în faţa a zeci de mii de telespectatori, fie că este vorba despre proiectul «Bravo, ai stil!» sau despre reţelele sociale, şi am responsabilitatea de a veni în faţa oamenilor aşa cum ei ar dori să mă vadă. Asta este calea pe care am hotărât să o urmez şi, din respect pentru cei care mă urmăresc, şi pentru care pot constitui un exemplu de urmat, voi avea întodeauna grijă de felul în care arăt”, ne-a spus vedeta.

_mg_3447.jpg

Ilinca Vandici, silicoane, operatie estetica, Bravo, ai stil, Kanal D, interviu, decolteu
Ilinca este prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!"

Deşi este un sibiect delicat, Ilinca Vandici nu s-a ascuns după deget şi a recunoscut operaţia pe care a făcut-o, mai ales că schimbarea la nivelul bustului se vedea cu ochiul liber. “Cred că am fost mereu sinceră în ceea ce priveşte orice situaţie care s-a ivit în viaţa mea, la fel voi face şi acum. Am considerat că este momentul ca, după o naştere şi o alăptare, să apelez la o intervenţie chirurgicală de augmentare mamară. Am facut acest lucru foarte informată şi foarte conştientă de absolut tot ce înseamnă această operaţie. Până una alta, aceasta este una dintre cele mai uşoare operaţii care există în acest moment, în lume, şi sunt foarte mulţumită că am făcut acest lucru acum. Nu am exagerat, adică am păstrat aceeaşi mărime, am «umblat» la formă. În rest, sunt aceeaşi Ilinca Vandici pe care o ştiţi, nu o să mă vedeţi cu ţinute mai sexy sau mai extravagante sau cu un decolteu mult mai adânc ca până acum. Îmi păstrez aceeaşi conduită şi acelaşi stil vestimentar”, a povestit Ilinca Vandici pentru Click!.

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu au devenit părinţi în vara anului trecut
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

  • ilinca vandici silicoane

    Dacă v-aţi întrebat de ce prezentatoarea "Bravo, ai stil" (Kanal D) nu a mai apărut pe ecran în ultima vreme îmbrăcată în ţinute cu decolteu, acum a venit momentul să aflaţi să răspunsul. Ilinca Vandici s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine. Recent, ea a început din nou să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, aşa că fanii o pot admira în toată spendoarea.

  • ilinca vandici

    Ilinca Vandici s-a ținut de cuvânt și nu a apărut într-o rochie cu voal la botezul micuțului Zian. Prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!” a ales o creație a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de emisiune, roz prăfuit, cu trenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1