Ilinca Vandici, în chiloței din dantelă la debut, acum 15 ani

ilinca_vandici.jpg

Ilinca Vandici

Între aceste poze este o diferență de 15 ani, însă despre protagonistă se poate spune că a rămas la fel de frumoasă, deși are alt statut acum. Ilinca Vandici și-a făcut debutul în televiziune ca prezentatoare meteo, însă înainte a fost model și a defilat în lenjerie din dantelă.

A devenit conservatoare în privința imaginii sale, după ce s-a măritat și a devenit mămică, așa că poze cu ea în chiloți și sutien putem vedea doar în arhive, de la debutul ei. Avea puțin peste 17 ani și arăta perfect, motiv pentru care a cucerit ușor titlurile de miss. Cu formele sale perfecte, 90-63-90, înălțime de 1,70 m, Ilinca Vandici (32 de ani) a câștigat „Premiul Presei” La “Model Of The World Romania”, „Miss Bihor” sau „Miss Mamaia”.

ilinca-vandici_1.jpg

Așa arăta Ilinca Vandici la 17 ani

”Când eram mică eram retrasă, eram la locul meu, dacă îmi spunea cineva că sunt frumoasă, roșeam. Am făcut un pariu cu tatăl meu. Am aflat că se organizează «Miss Bihor», în Oradea, iar el mi-a zis: «Pai tu de ce nu te duci?». I-am spus «Nu mă duc, lasă-mă în pace». Până la urmă m-a convins. Și m-am dus la concurs, am stat în cantonament 3 luni de zile, am luat «Miss Bihor». După care am venit în București”, povestea Ilinca Vandici, în urmă cu 14 ani. După ce s-a stabilit în București, frumoasa blondină a debutat în tv ca prezentatoare meteo, apoi, puțin mai târziu, la emisiunea ”Esentze”, de la B1TV. De aici,  știm cu toții traseul Ilincăi, care în prezent are contract cu Kanal D, este căsătorită și este mămica unui băiețel.

ilinca-vandici_2.jpg

Ilinca vandici
Ilinca Vandici nu s-a schimbat prea mult în toți acești ani
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1