Cât de mare a crescut Zian, băiețeul Ilincăi Vandici! Ce mesaj emoționant i-a scris vedeta

ilinca-vandici-baietel-zian2.jpg

Ilinca Vandici este o mămică împlinită
Foto Instagram

Ilinca Vandici a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu băiețelul ei și al lui Andrei Neacșu, Zian, care se face din ce în ce mai mare, situație care stârnește în sufletul mămicii o dorință de a opri timpul parcă, pentru a trăi la infinit aceste clipe minunate alături de băiețelul ei, care este la vârsta la care încă acceptă tandrețea mamei lui. Se teme Ilinca oare de perioada adolescenței? Iată ce mesaj a scris vedeta în mediul online!

Ilinca Vandici, mesaj emoționant pentru băiețelul ei

Parcă mai ieri prezentatoarea TV îl aducea pe băiețelul ei pe lume! Ilinca Vandici a fost cuprinsă de un moment de nostalgie, în legătură cu micuțul ei, Zian, care crește pe zi ce trece, iar vedeta nu-și poate închipui că în curând va veni momentul în care băiețelul ei nu va mai avea atât de mare nevoie de „drăgălășeniile” mamei lui. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a publicat în mediul online o imagine alături de micuțul ei, în descrierea căreia a scris un mesaj emoționant, ce-l avea drept destinatar, bineînțeles, pe Zian.

ilinca-vandici-baietel-zian.jpg

Ilinca Vandici, alături de Zian
Foto Instagram

„Aș vrea să te pot ține așa toată viața, să te feresc de toate defectele lumii, să te ajut să privești mereu totul cu ochi de copil, să mă iei de mână și împreună să cucerim culmi de neatins! Zian. Momente. Fericire. Împlinire. Iubire. Totul meu”, a scris Ilinca Vandici pe contul personal de socializare.În fotografia în cauză, Zian și-a asortat accesoriile cu mămica lui, ambii purtând ochelari de soare.

Ilinca Vandici, în vârstă de 32 de ani, l-a adus pe lume primul copil al cuplului, micuțul Zian, în vara anului 2017. Vedeta s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc departe de ochii curioșilor, în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. 

Cine o ajută pe Ilinca Vandici în creșterea băiețelului ei

În zilele în care este ocupată cu filmările, prezentatoarea TV a dezvăluit că are parte și de ajutor de nădejde, venit din partea mamei și a soacrei ei.

„La 10 luni face deja lucruri pe care alții le fac mai târziu puțin. Ăsta e meritul meu, meritul mamei mele și al soacrei mele. Tot timpul pe care îl am liber îl dedic 100% copilului pentru că îmi place să stau cu el, îmi place să știu tot ce se întâmplă în jurul lui. Îmi place să-mi pun amprenta asupra educației lui(..) Mama mea și soacra mea sunt în permanență altături de el, atunci când eu sunt la filmări”, explica Ilinca anul trecut, într-un interviu acordat revistei Viva. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1