Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

andreea-marin-iubit-adrian-brancoveanu-banner.jpg

andreea marin iubit consul
Andreea marin şi iubitul consul, prima fotografie oficială
foto: Click!

La 44 de ani, Andreea Marin trăiește una dintre cele mai discrete povești de dragoste din viața ei, dar poate una dintre cele mai fericite. De altfel, în octombrie 2017, la puțin timp după ce s-a aflat că se iubește cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, vedeta făcea deja exces de complimente: "El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!". Acum, cei doi sunt o adevărată familie și încep să ne arate cum e traiul în doi în vila "Zânei", din Pipera.

Andreea Marin, una dintre cele mai titrate prezentatoare TV din România, are parte și de weekenduri liniștite, în care toată atenția ei se îndreaptă către fiica Violeta, către iubitul mai tânăr cu 11 ani sau către gospodărie. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când vedeta a decis să le arate fanilor de pe Facebook o părticică din viața ei intimă. Mai exact, Andreea Marin ni l-a prezentat pe domnul consul Adrian Brâncoveanu așa cum nu a mai făcut-o până acum: desculț, îmbrăcat în tricou, în pantaloni scurți, meșterind pe podeaua din bucătărie la un ornament floral. Și nu a fost o simplă poză, nu, Andreea a ținut să-și și laude iubitul în fața tuturor, pe care îl numește intim, afectuos, "bărbatul meu". Iată ce a scris Andreea Marin în dreptul imaginii cu Adrian Brâncoveanu în focul acțiunii: "Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu"!

adrian-brancoveanu-iubit-andreea-marin.jpg

adrian brancoveanu iubit andreea marin
Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, meșterind pe podeaua din bucătărie
foto: Facebook / Andreea Marin

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin și-au amenajat bucătăria

De la ce a pornit totul? Andreea Marin a explicat, într-o Facebook Story, cum au ajuns să lucreze împreună un ornament floral, pe care l-au montat apoi pe tavanul bucătăriei vilei din Pipera, în care locuiesc cei doi. Azi, la cumpărături necesare pentru casă, în mall, vedem asta. Și ne propunem să o facem noi, dar puțin diferit, după gustul nostru. Să vedem ce a ieșit, povestește Andreea, explicând procesul pas cu pas, în imagini.

 • decoratiune tavan
  Decorațiunea pe care au văzut-o în mall și care i-a inspirat. De aici a pornit totul
  foto: Facebook / Andreea Marin
 • unelte
  Și-au cumpărat unelte și materialele necesare
  foto: Facebook / Andreea Marin
 • andreea marin
  Adrian Brâncoveanu s-a ocupat de suport, iar Andreea Marin, de decorațiuni
  foto: Facebook / Andreea Marin
 • andreea marin
  Operațiunea este aproape gata
  foto: Facebook / Andreea Marin
 • adrian brancoveanu iubit andreea marin
  Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, meșterind pe podeaua din bucătărie
  foto: Facebook / Andreea Marin
 • bucatarie andreea marin
  Rezultatul este spectaculos
  foto: Facebook / Andreea Marin
 • Maximize

1/6

"Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit... Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste", scrie Andreea Marin pe Facebook, zugrăvind perfect un moment de intimitate, petrecut într-o după-amiază de weekend, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc din mai 2017

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fost căsătoriţi şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013. În 2014, Ştefan a bifat prima apariţie publică oficială alături de Lavinia Pârva, deşi cei doi erau împreună de mai mult timp. În septembrie 2017 s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Andreea Marin a fost şi ea lovită de Cupidon de două ori după divorţ. Prima dată s-a îndrăgostit de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, cu 11 ani mai tânăr, şi cu care s-a căsătorit pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Şi-au anunţat însă divorţul în octombrie 2016. În mai 2017, Andreea era deja îndrăgostită din nou, tot de un bărbat mai tânăr, şi anume Adrian Brâncoveanu, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Citește și:

Andreea Marin, decolteu ameţitor la prima apariţie oficială cu iubitul consul

Dovezile că Andreea Marin şi iubitul consul sunt o familie. Iată cum se comportă în public

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

 • andreea marin iubit nou consul

  Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.