Andreea Marin, decolteu ameţitor la prima apariţie oficială cu iubitul consul

andreea-marin-iubit-adrian-brancoveanu-banner.jpg

andreea marin iubit consul
Andreea marin şi iubitul consul, prima fotografie oficială
foto: Click!

La 44 de ani, Andreea Marin arată mai bine ca niciodată, iar vineri, 22 februarie, la Braşov, a bifat una dintre cele mai bune apariţii ale ei din ultimii ani. Machiaj fără cusur, rochie splendidă, decolteu abisal, forme senzuale şi, pe deasupra, a atras atenţia şi datorită iubitului ei, consulul Adrian Brâncoveanu, alături de care a realizat prima poză oficială de când formează un cuplu.

În luna mai, Andreea Marin va bifa doi ani de relaţie cu Adrian Brâncoveanu (34 de ani), diplomat de carieră, consulul României în Libia. Atât de mult îi prieşte dragoste şi relaţia, încât “Zâna” radiază la fiecare apariţie. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara, la Braşov, unde vedeta a fost gazda galei caritabile ”Aici pentru TINE”, eveniment care a avut loc la Hotel Aro Palace. ”Vin pentru a treia oară, ca prezentator al Galei «Aici pentru TINE». Nu este doar o strângere de fonduri, ci un eveniment la care se adună oameni importanți, este o întâlnire a oamenilor care vor să ajute. Și asta se simte în aer, un aer curat la Gală, cum e și la munte. Iar asta mă ajută să mă desprind de agitația din București și să mă bucur de câteva ore pline de emoție, aici, la Brașov”, a spus Andreea Marin. 

andreea-marin-brasov_2.jpg

andreea marin
Andreea marin, mai seducătoare ca oricând
foto: arhivă personală

Pentru seara respectivă, Andree Marin a optat pentru o rochie verde-smarald, strălucitoare, o coafură clasică, cercei preţioşi şi machiaj cu accent pe privire. Apariţia a fost demnă şi de Oscar, mai ales că a avut alături şi un partener elegant. Iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, nu şi-a putut ascunde emoţiile la poza oficială, de la panou, aceasta fiind pentru prima dată când cei doi se lasă fotografiaţi de bună voie. Consulul a fost îmbrăcat la patru ace şi tare mândru de femeia care îi stătea alături.

 • andreea marin
 • Andreea Marin a fost gazda galei ”Aici pentru Tine”
 • andreea marin iubit
  Iubitul Adrian Brâncoveanu i-a fost alături la un eveniment, care a avut loc luna trecută la Braşov
  foto: Click!
 • Maximize

1/3

Andreea Marin a strâns donaţii pentru două cazuri impresionante

În cadrul Galei ”Aici pentru Tine”, Andreea Marin a strâns donații pentru două dintre cele mai grave cazuri ale asociației: Florin, un băiețel de 11 ani, cu grave probleme la rinichi și cu probleme mari la coloană și șold, și Bogdan, un tânăr de 33 de ani, aflat la limita dintre viață și moarte, din cauza insuficienței cardiace severe.

andreea-marin-adina-gal.jpg

Andreea Marin, alături de Adina Camelia Gal, Președintele Asociației ”Aici pentru TINE”

”Gala este mai mult decât un eveniment la care se strâng donații, este mult mai mult decât un spectacol cu vedete sau un bal, la care se plătește intrarea. Este un moment în care ne desprindem de lupta zilnică pentru putere sau de hrănire a ego-ului, ca să fim mai buni, mai atenți la ceilalți. Este o ocazie de a ieși din noi înșine, pentru a fi alături de cei care au o nevoie imensă de ajutorul nostru. Oamenii pleacă de la Gală mai fericiți, mai împăcați, cu inima mai ușoară, pentru că au făcut ceva bun”, a spus Adina Camelia Gal, Președintele Asociației ”Aici pentru TINE”.

 

Citeşte şi:

Dovezile că Andreea Marin şi iubitul consul sunt o familie. Iată cum se comportă în public

Andreea Marin, sexy în costum de baie! Unde a ascuns sânii ăștia până acum?

Loading...
 
 

Citește și

 • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

 • andreea marin iubit nou consul

  Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1