Dovada că Andreea Marin şi consulul se iubesc încă din mai

2-3-bd-foto-1-35col-27cm-8958962151515.jpg

andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu
Andreei pare să-i priască actuala relaţie: ea radiază de fericire, are o siluetă de invidiat şi este cât se poate de cochetă
Fotografii: Mihai Ionescu

Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu zece ani mai tânăr şi frumuşel-foc. “Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.

A divorţat de medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk (31 de ani), anul acesta, în februarie, dar nu a rezistat prea mult timp singurică. Andreea Marin (43 de ani) s-a cuplat cu Adrian Brîncoveanu, un bărbat cu trăsături fine şi înalt cât bradul, mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat la Ministerul Afacerilor Externe. A fost consulul României în Libia însă, din cauza conflictelor din regiune, angajaţii ambasadei au fost relocaţi în Tunisia. Acesta a fost şi motivul pentru care, mai toată vara, ”Zâna” şi-a petrecut vacanţele pe acele meleaguri, postând la greu pe Facebook fotografii în care i se citea fericirea pe chip.

andreea_marin_main.jpg

andreea marin
Andreea Marin iubește din nou
foto: arhivă personală

Extrem de discretă, Andreea şi Adrian au fost deconspiraţi de-abia zilele trecute, pe când  îşi făceau cumpărăturile într-un mall, ca mai apoi să se ţină de mână şi să lase sacoşele în vila ei: ”Nu vreau să vorbesc despre noi, este viaţa mea intimă”, avea ea să declare, pe un ton nervos, la Kanal D. Totuşi, love-story-ul lor a debutat în primăvară, la numai patru luni după ce Andreea a divorţat de medicul turc Tuncay Ozturk. 

2-3-bd-foto-4-2col-10cm-89546115.jpg

Fotoreporterii Click! l-au surprins în primăvară pe Adrian Brîncoveanu la volanul jeep-ului «Zânei»

 

amdreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea MArin, surprinsă în compania unui bărbat misterios
Foto: arhivă personală

Dacă facem un bilanţ al foştilor ei iubiţi, Andreea Marin demonstrează că nu a vânat vreodată milionari, ultima ei căsnicie, cu medicul turc, frumos şi sărăc, fiind cea mai bună dovadă.  Pe 27 octombrie, vedeta anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Ozturk, iar pe 27 februarie semna actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Povestea dintre Tuncay şi Marin a debutat la câteva luni după divorţul de Ştefan Bănică jr. Vedeta  mai avusese două căsnicii la activ, cu Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică.

Ce sexy și veselă e de când iubește

2-3-bd-foto-2-2col-9cm-8941515.jpg

andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu
Vedeta este extrem de volubilă cu oamenii cu care se întâlnește

De când s-a îndrăgostit din nou, Andreea Marin petrece mai mult timp la spa și la sala de sport, iar aparițiile sale în public întorc capetele bărbaților. Îmbrăcată într-un costum ca de ”Scufița roșie”, ”Zâna” s-a asortat perfect cu mașina pe care o conduce, un BMW de aproape 50.000 de euro. Ea a fost surprinsă ieri de fotoreporterii Click! în timp ce mergea la sediul unei firme din Pipera pentru a-și schimba mașina, după care s-a oprit într-o benzinărie. Angajații și-au dat coate când au văzut-o ”Uite-o pe Andreea Marin, de la ”Surprize, Surprize!”, au exclamat ei. Cu gândul la Adrian, ea părea cu capul în nori. De la benzinărie a accelerat spre Grădina Zoologică din Băneasa. A intrat pe contrasens și a fost la un pas să lovească patru mașini. Claxonată de șoferii speriați, ea a virat brusc și a intrat pe o stradă cu drum interzis. Cu greu s-a dezmeticit și a găsit drumul bun spre casă. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1