Hoţii s-au întors în casa Andreei Marin

marin-sot2-bd-3.jpg

andreea marin
Andreea și Tuncay nu erau acasă când hoții au dat spargerea
Foto Arhivă Personală
Citeste tot despre: 

Andreea Marin şi soţul ei, Tuncay Ozturk, au fost ”jefuiţi”, miercuri seară, pentru a doua oară. Cei trei bărbaţi care le-au spart casa, în urmă cu trei săptămâni, au fost nevoiţi, de data aceasta, să le arate poliţiştilor cum au dat lovitura. Spre uimirea tuturor, hoţii au recunoscut tot, mai puţin faptul că ştiau că vila din Pipera aparţine ”Zânei”.

Nu au vrut să le afle secretele, punându-le microfoane, ci au vrut doar să-i lase fără lucruri de valoare. Cei trei bărbaţi, care au prădat casa în care locuieşte Andreea Marin (40 de ani) şi Tuncay Ozturk (29 de ani), fac parte din gruparea ”Pantelimon”, o grupare de hoţi de locuinţe, dar şi de tâlhari, care de ani de zile jefuieşte vilele bogătaşilor de la marginea Capitalei.

Aşa se face că cei trei hoţi, care au vârste cuprinse între 25 şi 49 de ani, erau în vizorul poliţiştilor de la investigaţii criminale Ilfov pentru alte fapte similiare, iar unul dintre ei mai fusese închis pentru furt.

hoti1untitled-1.jpg

Hoții au participat miercuri seara la reconstituire, la vila din Pipera. Vedeta locuiește de trei ani în vila din nordul Capitalei

Hoţii au fost reţinuţi miercuri dimineaţă, iar ieri au fost duşi la Parchet cu propunerea de arestare preventivă. Ştiau că nu au scăpare şi au recunoscut că au spart vila din Pipera în seara zilei de 21 august. Au susţinut însă că nu ştiau atunci, când au cotrobăit prin casă, că acolo stă  ”Zâna” Andreea Marin. După ce au fost prinşi, hoţii au fost nevoiţi să le arate anchetatorilor şi cum au acţionat, pas cu pas. Aşa că miercuri seară au ajuns din nou la locuinţa Andreei Marin pentru reconstituire. Potrivit unor surse din Poliţie, vedeta a fost acasă pentru a afla toate detaliile spargerii. 

Chiar dacă nu le-au fost recuperate bunurile furate, nişte gablonţuri şi suma de 1.000 de lei, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk sunt mulţumiţi că hoţii au fost prinşi atât de repede. ”A fost un eveniment nefericit, pe care-l consider trecut, nu vreau să mai vorbesc despre el. Mă bucur că hoţii au fost prinşi. Sper ca noi să fim un exemplu şi să nu se mai întâmple astfel de situaţii la noi în ţară”, a declarat, ieri, pentru Click! medicul fizioterapeut.

Hoţii au prădat casa în seara zilei de 21 august, când Andreea era în Turcia, iar Tuncay lua masa cu prietenii în oraş. Totul a durat cinci minute, iar hoţii nu s-au atins de obiectele valoroase. Tocmai de aceea, Tuncay a intrat la bănuieli. “Cred că au venit pentru ceva anume, pentru că este foarte ciudat că nu au luat nimic, deşi aveau de unde să ia bani, bijuterii. Aveam laptop-ul la vedere, o geantă plină cu bani, nici nu le-au dat importanţă. Am comandat deja un dispozitiv de detectat microfoane, să vedem dacă au apucat să instaleze vreun soft în interior”, ne-a declarat atunci Tuncay Ozturk.

Şi-au transformat vila într-o fortăreaţă


După ce hoţii le-au spart casa, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au decis să sporească măsurile de securitate la vila din Pipera pentru a-i descuraja de acum înainte pe cei care vor să le mai treacă pragul neinvitaţi. „Suntem pe punctul de a repara toate camerele din casă, imediat trebuie să sosească şi alarma”, ne-a dezvăluit Tuncay. Mai mult, vedeta şi soţul ei au apelat la o firmă care să le păzească locuinţa non-stop.

Click! spune

Hoţii au intrat în curte prin spatele vilei, care dă în „câmp”, şi au forţat un geam cu o rangă. Apoi, au pătruns liniştiţi în livingul de la parter, dotat cu cameră de supraveghere, dar care nu funcţiona.  Camerele funcţionale din casă au reuşit să surprindă câteva secvenţe cu hoţii, importante pentru ancheta poliţiei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1