Dovezile că Andreea Marin şi iubitul consul sunt o familie. Iată cum se comportă în public

16-17-vedete-2-4col-220.jpg

După cumpărături, diva îmbrăcată sport și iubitul la costum au plecat în direcții diferite
Foto: Mihai Ionescu

În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

Nimic nu poate sta în calea fericirii „Zânei” care s-a reinventat după fiecare mariaj. În anul 2016 s-a despărţit de Tuncay Ozturk şi la scurt timp şi-a regăsit fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, nimeni altul decât consulul României în Libia. Au apărut şi zvonuri cum că tânărul Adrian i-ar fi pus pe deget şi inelul de logodnă, însă Andreea nu a vrut să le confirme, însă iată că gesturile divei din ultima perioadă nu fac decât să confirme că a fost cerută în căsătorie.

16-17-vedete-1-5col-60.jpg

Diplomat de carieră, iubitul vedetei a mers cu încredere pe alegerea ei
Foto: Mihai Ionescu

Se pare că „Zâna” şi domnu’ consul vor să se mute împreună, iar fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi porumbei într-una dintre serile trecute, la cumpărături. Ea îmbrăcată casual cu haină de blană şi adidaşi, iar el superelegant cu o pălărie pe cap şi la costum. În zona Dorobanţi, au intrat într-un magazin de lux cu produse pentru casă. Ajutaţi de o angajată, au văzut toate produsele necesare pentru baie şi bucătărie. Andreea e recunoscută pentru faptul că e „cocoşul” în casă şi are ultimul cuvânt. Aşa că, deşi Adrian a însoţit-o, nu prea a fost nevoie de părerea lui. Zâna a gesticulat, a comparat şi a analizat în detaliu fiecare obiect pe care l-a comandat, în timp ce primea informaţii de la reprezentanta magazinului. Celebra brunetă înainte, şi în spatele ei, bineînţeles, şi domnu’ consul cu care a interacţionat de două ori, dar foarte scurt. Probabil ea l-a întrebat dacă îi place, iar el a răspuns scurt, dând din cap „Normal că da!”.

16-17-vedeteeee.jpg

Diva a făcut turul magazinului, arătându-i iubitului ce mobilier vrea să cumpere pentru baie
Foto: Mihai Ionescu

După o oră şi jumătate petrecută în magazin, Andreea a ales tot ce îi era necesar şi probabil că nota de plată a sărit de câteva mii de euro bune. Însă oricât nu e prea mult când trebuie să ştergi trecutul şi să renovezi baia după fostul soţ Tuncay Ozturk. Când a divorţat de Ştefan Bănică jr, Andreea s-a ocupat să renoveze şi să modernizeze interiorul casei din Băneasa înainte de a se muta cu noul soţ. Iată că la trei ani după divorţul de turc, diva renovează din nou! Dar pentru a-l primi pe Brâncoveanu. La plecare, cei doi s-au deplasat cu maşini diferite. Zâna s-a urcat în maşina ei, iar diplomatul în maşina lui.

Mariajul cu Tuncay Ozturk a durat aproape trei ani

16-17-vedete-6-tifetz-tuncay-ozturk-1.jpg

Andreea l-a cunoscut pe Tuncay la o clinică din Turcia

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. De-a lungul mariajului de aproape trei ani, au fost un cuplu discret, preferând confortul casei în locul evenimentelor mondene. Din declaraţiile vedetei, Ana Violeta (12 ani), fetiţa ei şi a lui Ştefan Bănică jr, s-a ataşat de Tuncay şi se înţelegeau de minune. „Zâna” a promovat afacerile soţului, însă lanţul de iubire s-a rupt când au apărut suspiciuni de infidelitate. Divorţul lor a fost rapid şi fără declaraţii, după bunul obicei al divei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1