Iată filmulețul care a făcut-o pe Răduleasca să o numească «vită» pe Marin!

andreea-marin-mihaela-radulescu.jpg

Mihaela Rădulescu, foc și pară pe Andreea Marin din pricina unui promo
Foto: Arhivă personală

Rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin datează de ani buni, fiind alimentată și de gusturile pe care cele două dive le au în privința bărbaților. Pe lângă un mariaj cu Ștefan Bănică Jr, acestea se pare că au multe alte lucruri de împărțit, și din punct de vedere profesional! Un promo profesionist realizat pentru Andreea Marin în 2012, pe când acestea lucrau în cadrul aceleiași televiziuni, a fost picătura care a umplut paharul Mihaelei Rădulescu! Iată de ce!

Diva de la Monaco nu s-a mai temperat, astfel, neștiind că este ascultată, și a dat frâu liber tuturor sentimentelor negative pe care le avea la adresa Andreei Marin, iar DNA-ul a auzit toate injuriile pe care aceasta i le-a adus rivalei sale. Într-o convorbire interceptată de Parchet, purtată între Mihaela și fostul ei soț, Elan Schwarzenberg, în cadrul unui dosar DNA, Mihaela Rădulescu a răbufnit la adresa Andreei Marin, numind-o pe aceasta „vită” și considerând-o inferioară ei.

Mihaela Rădulescu, insulte la adresa Andreei Marin, din cauza unui promo

Se pare că principalul motiv al ieșirii fostei jurate de la „Românii au talent” ar fi fost faptul că s-a simțit nedreptățită de postul de televiziune unde amândouă lucrau la vremea respectivă, având în vedere că Andreei Marin i-a fost realizat un promo profesionist pentru emisiune, iar promo-ul Mihaelei fusese filmat cu un aparat simplu de fotografiat, spre nemulțumirea acesteia.

Discuția dintre Mihaela și fostul ei soț a devenit rapid una extrem de aprinsă, având în vedere că acesta era, la vremea respectivă, patron al postului de televiziune în cauză, Realitatea TV. „Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere(..)

Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent..(..)

Eu mă... pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în... de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo”, se arată în interceptările DNA, în care Mihaela Rădulescu își învinuia fostul soț, chiar dacă acesta i-a explicat că nu el este cel care investește în promo-urile emisiunilor vedetelor de la Realitatea TV.

Ce emisiuni prezentau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la Realitatea TV, în 2012

Sunt cunoscute pentru audiențele uriașe pe care le-au avut mulțumită emisiunilor „Surprize, surprize”, la TVR, moderată de Marin, și „Duminica în familie”, difuzată de Antena 1, prezentată de Rădulescu. Cele două dive au avut însă pe mână și proiecte mai mici, pe care mulți le-au uitat, dar care au tot aprins, de-a lungul timpului, spiritele între ele.

Două dintre acestea au fost la Realitatea TV și reprezintă fix subiectul de discuție din stenogramele interceptate de DNA, în care Mihaela își insulta de zor rivala. În mai 2012, diva de la Monaco a început formatul „Alegerile Mihaelei”, iar în aceeași perioadă, Andreea Marin se pregătea să realizeze și ea o emisiune cu caracter social, la același post TV, intitulată „Trezește România”.

Iată filmulețul din pricina căruia Andreea Marin a fost insultată de Mihaela Rădulescu!

Loading...

Citește și

  • Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin, cu care e rivală de-o viaţă.

  • concurenti ferma

    Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă oferă primele imagini de acolo. După ce Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu au prezentat „Ferma Vedetelor”, show-uri filmate în ţară şi în Cipru, PRO TV a schimbat formatul, titlul emisiunii şi prezentatorii. „Ferma 2019” va începe pe 29 ianuarie şi îi va scoate pe concurenţi din zona de confort, iar gazdele Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi Cristian Bozgan vor fi aşa cum nu aţi văzut vreodată un cuplu de prezentatori.