Mihaela Rădulescu: «Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra»

50601721_390098635132223_1940913205874262016_n.jpg

Mihaela Rădulescu, jigniri aduse la adresa Andreei Marin, cu care a fost colegă, în 2012, la Realitatea TV. Cele două au lucrat împreună şi la PRO TV, la "Uite cine dansează"

Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin, cu care e rivală de-o viaţă.

Nu este prima dată când Mihaela Rădulescu (49 de ani) îşi exprimă părerile despre Andreea Marin. A făcut-o şi asumat, în direct, în diverse intervenţii publice, dar iată că şi în conversaţiile cu apropiaţii. Recent, postul de ştiri România TV a dat publicităţii o convorbire telefonică pe care Mihaela a purtat-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soț timp de patru ani.

Mihaela şi Elan, în 2012 patron al postului de televiziune Realitatea TV, discută, printre altele, şi despre emisiunea pe care Andreea Marin o avea la aceeaşi staţie TV, mai exact despre un promo care n-ar fi fost deloc pe placul Mihaelei. Diva îi reproşează lui Elan că ea nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea ei, "Alegerile Mihaelei". Mihaela nu este deloc blândă în exprimare. "Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere", se arată în interceptările DNA.

andreea marin

Pe tot parcursul lor profesional, cele două vedete au fost urmărite de rivalitate, deși au încercat să păstreze aparențele. Ba chiar Andreea Marin declara că nu există niciun fel de rivalitate între ele, dat fiind faptul că împărtășesc viziuni și principii diferite. „Nu avem o rivalitate. Rivalitatea este între doi oameni care văd lucrurile în același fel, ori noi le vedem diferit, iar cred că asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred că se observă asta”, a afirmat Andreea Marin. Ultimele împunsături dintre femeile care au fost căsătorite cu starul pop Ștefan Bănică au avut loc în 2017, la emisiunea "Uite cine dansează", de la PRO TV, unde Mihaela era prezentatoare, iar Andreea Marin, jurată.

Stenogramele DNA care o dau de gol pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Schwartzenberg: "... că eu am puţine motive să mă enervez... şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere..."
Emilian Schwartzenberg: O să...
Mihaela Schwartzenberg: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere...(înjură)
Emilian Schwartzenberg: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?
Mihaela Schwartzenberg: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!
Emilian Schwartzenberg: Ascultă-mă! Ascultă-mă!
Mihaela Schwartzenberg: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent...
Emilian Schwartzenberg: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei... îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.
Mihaela Schwartzenberg: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie.
Emilian Schwartzenberg: Da.
Mihaela Schwartzenberg: Agenţia costă dublu. Deci eu am aflat...
Emilian Schwartzenberg: Atenţie! Aici vreau să-ţi spun...
Mihaela Schwartzenberg: Nu! Eu vorbesc acum şi mă asculţi! Ea nu are, de când mă ştiu eu...
Emilian Schwartzenberg: Nu-mi place cum ţipi la mine. Deci eu sunt calm şi vorbesc cu tine. Nu-mi place dacă...
Mihaela Schwartzenberg: N-are nicio idee. Ea... Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că Marin a făcut. Marin s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani...
Emilian Schwartzenberg: Da, da' pe capu' ei, pe buzunaru' ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi... da' nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi...
Mihaela Schwartzenberg: Eu mă... pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în... de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: „Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi şi filmăm cu aparatul“. Am crezut că mor.
Emilian Schwartzenberg: Am o rugăminte, dacă se poate, că-mi crapă capu'. Mai mult decât ţi-am spus, nu am ce-ţi spune. Ocupă-te! Fă-ţi ce promo vrei tu. Eu îţi asigur tot ce ai nevoie, ca la emisiune. Dar ocupă-te. Eşti aici săptămâna asta, fă-ţi frumos să fie în regulă. Hai să ne ocupăm.
Mihaela Schwartzenberg: Îhî. Am înţeles.
Emilian Schwartzenberg: Aşa.

mihaela radulescu

Ce emisiuni aveau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la Realitatea TV, în 2012

Au făcut audiențe uriașe una cu "Surprize, surprize", la TVR, iar cealaltă cu "Duminica în familie", la Antena 1, însă Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au avut pe mână și proiecte mai mici, pe care mulți le-au uitat. Două dintre acestea au fost la Realitatea TV și reprezintă fix subiectul de discuție din stenogramele publicate deunăzi de România TV. În mai 2012, diva de la Monaco a început formatul "Alegerile Mihaelei", iar în aceeași perioadă, Andreea Marin se pregătea să realizeze și ea o emisiune cu caracter social, la același post TV, intitulată "Trezește România". Și atunci, Mihaela a lansat câteva săgeți la adresa rivalei, într-un interviu pentru "PRO TV Magazin". "Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă dorește să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente, de la o altă stație, va trebui să platească niște amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forța. Ce situație!”.

 

Citește și:

Răduleasca şi Marin, cele mai tensionate momente! De la ce se certau înainte să lucreze împreună

De ce a acceptat Andreea Marin să apară în același show cu Mihaela Rădulescu


 

Loading...

Citește și