Horia Brenciu, declarații emoționante despre familia sa: «Deja mă gândesc cu groază»

horia-brenciu-familie-2.jpg

Horia Brenciu a vorbit despre viața de familie
Foto: Arhivă

În cadrul unui interviu, Horia Brenciu a vorbit despre familia sa, dezvăluind care este una dintre cele mai mari temeri ale sale când vine vorba de viitor. De asemenea, îndrăgitul artist a dezvăluit ce îl roagă mezinii familiei în fiecare seară, iar el ca un tătic ce vrea să le facă mereu pe plac copiilor săi, „se supune”. Iată mărturisirile cântărețului!

Horia Brenciu este un tătic mândru, bucurându-se din plin de cei patru copii pe care îi crește frumos alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Deschizându-și sufletul în timpul unui interviu acordat revistei Viva, cântărețul a dezvăluit că are o temere de viitor legată de familia sa, ca orice părinte ce își iubește copiii, mărturisind că viața de familist este tot ceea ce și-a dorit. 

horia-brenciu-familie.jpg

Horia Brenciu are o familie frumoasă
Foto Instagram

Horia Brenciu se teme de momentul în care copiii lui vor părăsi casa părintească

„Viața alături de copiii mei și alături de soția mea este tot ce mi-am dorit. Îmi place să fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea întruchipată. Zilnic beneficiez de râsete, îmbrățișări, urlete, plânsete, alergări prin casă, pisici, diverse observații făcute copiilor, pe diverse tonuri, și iar îmbrățișări… Niciodată nu mă plictisesc. Deja mă gândesc cu groază când o să crească mari și o să îmi spună că vor să plece în lumea largă..”, a declarat Horia Brenciu pentru sursa anterior menționată. 

horia-brenciu-copii-mina-toma.jpg

Horia Brenciu, alături de mezinii familiei, Mina și Toma
Foto Instagram

Micuții lui Horia Brenciu îl pun pe acesta să le cânte în duș 

„Andreea, fata mea cea mare, lucrează de ceva timp cu mine, astfel încât, jocurile mele sunt și ale ei. Maria are un țel: actoria. Cei mici se hârjonesc reciproc și, în fiecare seară, vor ca tata să le facă duș, pentru că le cânta când îi spală.. Mă supun, ce să fac…”, a mai „dat din casă” Horia Brenciu. 
Îndrăgitul cântăreț a vorbit și despre procesul de adopție al fiului său, Toma, care a durat trei ani. „Cred că, în general, sistemul de adopție este cel care pune la încercare nivelul de hotărâre al fiecărui părinte care vrea să facă acest pas. Dacă iubești un pui de om, nicio hârțogăraie de pe lumea asta nu te va face să renunți”, a afirmat cântărețul. Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. 

Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră 

Artistul a vorbit și despre parcursul său în lumea muzicii și a televiziunii, având în vedere că acest an aduce cu sine aniversarea a 25 de ani de carieră pentru Horia Brenciu. „Au fost momente când mă simțeam stăpânul lumii și altele când, dacă mă suna cineva la telefon, era un miracol. Am cunoscut și bucuria oamenilor, dar și uitarea lor. Lipsa de pe post și, în general, depărtarea de telespectatori duce, în ultimă instanță, la uitare.

Pe atunci, nu aveam niciun concert, așadar singurele ocazii în care mă înfățișam în fața unui public erau pe sticlă. În zilele noastre, dar și atunci, prezența unui artist pe ecran este benefică pentru activitatea sa și pentru menținerea relației cu fanii lui, din orice punct de vedere ai privi lucrul ăsta”, a explicat juratul de la „X-Factor”.

horia-brenciu-concert-sala-palatului.jpg

Horia Brenciu aniversează anul acesta 25 de ani de carieră
Foto Instagram
Loading...

Citește și