FOTO Ale cui sunt, de fapt, fetele cele mari ale lui Horia Brenciu?

brenciu-fete.jpg

Horia Brenciu, fericit între fetele lui: Mina, Andreea şi Maria (dreapta)
Foto: arhiva personală

Eveniment fastuos astăzi în familia lui Horia Brenciu! După opt ani de relaţie, artistul a hotărât să-şi unească destinul cu cel al producătorului tv, Alice Dumitrescu. Toată lumea ştie deja multe despre povestea lor de iubire. Puţini sunt, însă, cei care cunosc amănunte despre fetele iubitei lui Brenciu.

Se ştiu din anii ’90, de pe vremea când au fost colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006! Horia Brenciu (42 de ani) şi Alice Dumitrescu (46 de ani) trăiesc, aşadar, o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani.

Primele imagini de la nunta lui Horia Brenciu! Cum arată în costum de ginere

horia_brenciu_alice_dumitrescu.jpg

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu se iubesc la fel de mult ca în prima zi
Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu se iubesc la fel de mult ca în prima zi
Foto: Arhivă personală

Cei doi au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (23 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (14 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

"Am intrat la Politehnica, m-am măritat cu un coleg de facultate, am făcut-o pe Andreea la 23 de ani şi tot atunci am început să produc şi să prezint emisiuni pentru copii.", a declarat Alice anul trecut, pentru Viva.

alice_si_cele_2_fete.jpg

Alice, împreună cu fetele ei mai mari, Andreea şi Maria
Alice, împreună cu fetele ei mai mari, Andreea şi Maria
Foto: Arhivă personală

Horia Brenciu a mărturisit, în repetate rânduri, că îşi iubeşte TOATE fetele ca pe ochii din cap. Artistul nu pierde nicio ocazie să se laude cu cele 3 fiice care îl aşteapta mereu acasă. Mai mult decât atât, el spune că mai vrea moştenitori.

“Îmi doresc foarte mult un băiat. De fapt, accept orice o veni pe lume. Deocamdată, singura care cântă la pian şi face vocalize este Maria, fata noastră mijlocie. Sper ca Mina să aleagă şi ea calea muzicală. Andreea, în schimb, m-a surprins plăcut anul trecut când a luat câteva lecţii de balet. Când exersa, era extrem de contagioasă. Aşadar, prin casă, predomină o atmosferă artistică de mare intensitate. Aş putea face chiar un spectacol intitulat „Talentele familiei Brenciu”. Producător va fi Alice, evident”, a povestit artistul pentru Click! în luna septembrie.

Loading...

Citește și

  • Dragostea a învins! După opt ani ani de relaţie, Horia Brenciu şi iubita lui, Alice Dumitrescu, au ajuns, în această vară, şi la starea civilă. Cei doi au optat pentru o ceremonie discretă, departe de ochii curioşilor. Despre momentele pe care le trăieşte astăzi, alături de fetele lui, Brenciu a vorbit într-un interviu pentru Click!

  • Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au devenit în această dimineață părinți. Iubita juratului de la emisiunea Vocea României, a născut astăzi o fetiţă perfect sănătoasă, de 3.400 de grame, la o clinică privată din București, scrie protvmagazin.ro.

  • Horia Brenciu a vorbit despre copilărie, familie, despre starea televiziunii şi despre marea sa pasiune, muzica.Îi place să descopere şi să experimenteze. Scrie poezie, iubeşte şi încă are „microbul" televiziunii. Are o relaţie apropiată cu fanii şi nu se supără când aceştia „îl trag de urechi".