El e băieţelul pe care Brenciu l-a adoptat în secret

b112-13-vedete-foto-1-5-col.jpg

Horia, cu Mina în braţe, iar Alice, cu micuţul Toma. Aşa arată fericirea în familia Brenciu
Foto: Antena 1

De Crăciun, simpaticul Horia Brenciu ne-a demonstrat din plin că există magie şi minuni. În prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezintă la Antena 1 alături de Diana Munteanu, Horia ne-a făcut cunoştinţă cu mezinul familiei sale. Toma Brenciu are doi ani şi jumătate şi a fost adoptat în mare secret.

Este solist, actor, prezentator TV, jurat la “X-Factor”, dar şi tată de profesie. Horia Brenciu (44 de ani) a dezvăluit recent că are patru copii, nu trei aşa cum se ştia, prezentându-l, cu mândrie, pe cel mai nou membru al familiei sale. Este vorba despre Toma, o minune de băieţel, pe care artistul şi soţia lui, producătoarea TV Alice Dumitrescu (48 de ani), l-au adoptat fără să facă mare tam-tam. Duminică, în prima zi de Crăciun şi în prima ediţie a emisiunii “Uniplay” (Antena 1), Horia a făcut anunţul-şoc.

b212-13-vedete-foto-2-2-co.jpg

Toma, pe vremea când era bebeluş, dovadă că se află în familia artistului încă din 2014
Foto: Antena 1

“Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat, fericit, Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

b312-13-vedete-foto-3-2-col.jpg

Mina, Maria şi Andreea, celelalte comori ale tăticului Brenciu
Foto: Antena 1

Andreea (25 de ani) şi Maria (16 ani) sunt fetele lui Alice dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată. Micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012. De altfel, Brenciu ne-a declarat nu de mult, într-un interviu, că îşi doreşte enorm şi un moştenitor. “Îmi doresc foarte mult un băiat. De fapt, accept orice o veni pe lume.

Deocamdată, singura care cântă la pian şi face vocalize este Maria, fata noastră mijlocie. Sper ca Mina să aleagă şi ea calea muzicală”, ne povestea Brenciu. Juratul de la “X-Factor” a mai vorbit despre adopţie în 2014, chiar anul în care a făcut acest lucru cu Toma, dar nu a oferit date exacte. Atunci a lansat colindul “Seara ta de Crăciun” şi a însoţit melodia de o mărturisire cu subînţeles.

“Dedic piesa asta copiilor mei. Visez la o lege prin care fiecare familie din lume să adopte câte un copil de Crăciun. Amintirile frumoase nu costă nimic, decât puţină dragoste”, povestea Horia.

Şi alte vedete au înfiat copii

b412-13-vedete-foto-4-15-c.jpg

Mihai Gruia, alături de Natalia și Ana

Horia Brenciu nu este singurul care a făcut acest gest nobil. În 2015, Mihai Gruia (34 de ani), fostul solist de la Akcent, și soția lui, Laura, au încheiat oficial procesul de adopție pentru Ana, o fetiță pe care au luat-o de la orfelinat. Cei doi mai au o fiică, Natalia. Teo Trandafir (48 de ani) este o altă vedetă care a devenit mămică după ce a adoptat, Maia (12 ani) fiind acum cea mai mare bucurie a vedetei tv.

b512-13-vedetet-foto-5-15.jpg

Teo a adoptat-o pe Maia în 2004

Luminița Anghel (48 de ani) l-a adoptat pe David (20 de ani) când acesta avea doar 2 ani, iar Bogdan Marin (48 de ani), alias Bodo de la Proconsul, a înfiat și el doi băieți de la un orfelinat, alături de soția sa, Loredana, cu care este căsătorit din 2009.

Loading...

Citește și

  • horia brenciu

    Horia Brenciu (44 de ani) și-a împlinit cea mai arzătoare dorință, dar a ținut acest lucur ascuns de ochii lumii. În umră cu doi ani, artistul mărturisea că-mi dorește foarte mult un fiu, iar duminică, în seara de Crăciun, l-a prezentat lumii pe Toma, băiatul lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1