Cum și-a cunoscut Horia Brenciu soția. Alice Dumitrescu dă din casă

horia_brenciu_fiu_02.jpg

horia brenciu
Horia și soția lui, Alice, alături de Mina și Toma
Foto: Marius Bărăgan

Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea lui, veselă și plină de energie. Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani, cu o colegă de breaslă, artistul și producătorul tv Alice Dumitrescu au o relație din 1995. Au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, în cele din urmă, au trecut pe la Starea Civilă.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, a declarat Alice Dumitrescu într-un interviu pentru revista Femeia.

”Am fost prieteni mulți ani și am găsit umărul lui gata tot timpul pentru niște lacrimi din iubire, profesie, copii ș.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi.

La concerte e exploziv, n-are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu și-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândește mult, analizează situații, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmație. E destul de dificil cu atâția copii de vârste atât de diferite.

Horia Brenciu e un tip complex, ultrasensibil, ultracreativ și, când ai nevoie, bun de pus pe rană. Cu cei mici se comportă ca și cum ar avea între 3 și 5 ani, cu Maria vorbește ca și cum ar avea 18 ani, iar cu noi, astea mari, ca și cum ar avea 2, 3, 5, 18 și, destul de rar, chiar 45 de ani”, a adăugat Alice.

Alice și Horia au patru copii

Horia Brenciu (45 de ani) s-a căsătorit în 2014 cu producătorul tv Alice Dumitrescu (49 de ani), după opt ani de relaţie. Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Cei doi au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Horia va susține trei concerte sold out la Sala Palatului

Vineri, sâmbătă și duminică, Horia va susține trei concerte la Sala Palatului, împreuă cu HB Orchestra. Este vorba despre primele concerte de Crăciun pentru care Horia și toată echipa au muncit foarte mult și care, cu siguranță, vor fi un adevărat spectacol pentru toți cei care vor fi alături de artist.

 

Evenimentul va aduce pe scena Sălii Palatului multe surprize muzicale, invitați speciali, un playlist de peste 30 de piese dintre care 12 în premieră. Mai mult, concertul va fi completat de aproximativ 45 de instrumente muzicale, iar pe scenă vor urca 22 de instrumentiști despre care Horia spune că „sunt prieteni din toată țara care fac parte din diverse orchestre și filarmonici de prestigiu”.

Loading...

Citește și

  • horia brenciu

    Horia Brenciu (44 de ani) și-a împlinit cea mai arzătoare dorință, dar a ținut acest lucur ascuns de ochii lumii. În umră cu doi ani, artistul mărturisea că-mi dorește foarte mult un fiu, iar duminică, în seara de Crăciun, l-a prezentat lumii pe Toma, băiatul lui.

  • Eveniment fastuos astăzi în familia lui Horia Brenciu! După opt ani de relaţie, artistul a hotărât să-şi unească destinul cu cel al producătorului tv, Alice Dumitrescu. Toată lumea ştie deja multe despre povestea lor de iubire. Puţini sunt, însă, cei care cunosc amănunte despre fetele iubitei lui Brenciu.