Grig Chiroiu şi Mihai Găinuşă au pensiunile pline de Sărbători

grig-chiroiu-pensiune-olanesti_2.jpg

Grig Chiroiu îi întâmpină pe turişti la poarta pensiunii Noel
Foto:Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vedetele care au afaceri în domeniul hotelier muncesc pe rupte pentru a-și atinge ținta de profit. Printre cei care vor lucra și de sărbători se află și Grig Chiroiu (48 de ani), protagonist în serialul „Trăsniții” (Prima TV), care se poate lăuda cu un business de succes.

De sărbători, actorul își așteaptă turiștii la propria pensiune din Olănești, pe care o deține de 11 ani. Micuţă şi cochetă, pensiunea are 12 camere, e împodobită de flori şi se află într-o zonă mai retrasă a localităţii. Contactat de Click!, Grig Chiroiu ne-a mărturist că e mulțumit de felul în care îi merge afacerea.

grig-chiroiu-pensiune-olanesti_1.jpg

Grig Chiroiu aşteaptă turişti la pensiunea sa situată în Olăneşti
Foto:Arhivă personală

„Am făcut un calcul că o persoană ar scoate din buzunar 300 de lei pe zi. În această sumă, e inclusă și masa. Meniul e unul destul de variat, de la mâncăruri tradiționale, până la unele destul de sofisticate, cum ar fi somon, piure în trei culori, calamari și multe altele. Toată pensiunea e rezervată deja pentru sărbători încă din septembrie de un grup din București, așa că nu mai avem locuri libere”, a declarat Grig Chiroiu pentru Click!.

La pensiunea «Găinușa de Munte», achiți 130 de lei pentru masa de Crăciun

Vestitul „cusurgiu” deține și el o pensiune elegantă, de patru margarete, „Găinușa de Munte”, situată în satul Cheia (județul Prahova), iar oferta de Crăciun e mai mult decât tentantă. Mihai Găinușă (48 de ani) și soția lui, Ioana, vă propun o minivacanţă la preț de criză. 

mihai-gainusa-pensiune.jpg

mihai-gainusa-pensiune
Pensiunea lui MIhai Găinuşă este pregătită să primească truişti de Crăciun şi de Revelion
Foto:Click!

În această perioadă, o cameră costă în jur de 240 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus. Cazarea la mansardă e 290 de lei, cu micul dejun inclus. De asemenea, cine dorește să ia și masa festivă la pensiune, pe 25 decembrie, va plăti în plus 130 de lei de persoană. Meniul vă va lăsa gura apă, căci nu vor lipsi de pe masă răcitura de porc, urda, toba, șoriciul, sărmăluțele aburinde cu mămăliguță, păstrăvul și pulpa de porc, cozonacul și tortul de mere. Băuturile alcoolice și cele răcoritoare se achită separat.

 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/grig-chiroiu-mare-iubitor-de-fructe

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mari-s-au-facut-copiii-lui-mihai-gainusa-cu-ce-se-mai-ocupa-fostul-carcotas

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Aseară a început oficial vacanţa de 1 Mai, aşa că picnicurile, micii, berea, relaxarea, cluburile şi litoralul sunt la putere. Cei care au norocul să fie liberi se pot distra în fel şi chip, iar oferte vin şi din partea vedetelor care au afaceri. Dan Bittman te invită la parcul nautic, Leo Iorga, la pensiunea lui din Eforie Nord, iar Tania Budi, la clubul din Mamaia.

  • Iarna se îmbogăţesc la greu din muzică şi din emisiuni tv, însă vara îi găseşti mai mult pe Litoral, unde se ocupă de afaceri. La localul lui Oreste, din Vama Veche, şi la vila lui Leo Iorga, din Eforie Nord, preţurile sunt pe buzunarul oricui. Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre hotelul de lux al lui Ovidiu Komornyik, unde tarifele sunt cam piperate. Iar Maria susţine şi recitaluri, în preţul mesei, la restaurantul din Mamaia, aşa că merită toţi banii.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5