Primele poze cu Alina Puşcaş gravidă. Aşteaptă al treilea copil şi arată ca un fotomodel

alina-puscas-gravida.jpg

alina puscas carucior cumparaturi
Alina Puşcaş a cumpărat corpuri de iluminat
foto: Blitz

Anul acesta se vor naşte mulţi copii cu mame celebre. Avem printre personajele mondene mai multe vedete tv, dar şi cântăreţe, care reuşesc să îmbine cu brio viaţa în televiziune şi scena cu sarcina. Recent, fotoreporterii Click! au surprins câteva dintre graviduţele din showbiz pe stradă în timp ce se îndreptau la pas către magazine sau salone de înfrumuseţare în care să se relaxeze în aşteptarea bebeluşilor, care le vor umple tot programul.

Relaxarea va fi un cuvânt ce va ajunge probabil doar pe lista de dorinţe a graviduţelor din peisajul monden. Dacă acum Alina Puşcaş, Simona Gherghe, Andreea Bălan şi Lavinia Pârva bat magazinele în lung şi-n lat, curând se vor ocupa de schimbatul scutecelor şi de încălzitul biberoanelor.

Recent, Alina Puşcaş despre care se zvoneşte că ar fi gravidă cu al treilea copil, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la un magazin de bricolaj de unde a plecat încărcată cu trei cutii în care se aflau corpuri de iluminat. Le-a cărat singurică, rând pe rând, la portbagajul maşinii sale, căci se pare că pentru moment sarcina nu îi pune prea mari probleme. De altfel, nici la ceilalţi doi copii, Alina nu a întâmpinat dificultăţi. A mers la serviciu şi a prezentat emisiunea "Te cunosc de undeva", a cărei gazdă este alături de Cosmin Seleşi, fără să acuze vreun disconfort.  Alina Puşcaş spunea înainte să se afle că ar fi din nou gravidă că se gândeşte să rămână iar însărcinată, dar că o să respecte indicaţiile medicului.

"O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, spunea Alina Puşcaş după ce a născut a doua oară.

 • Lavinia Pârva a profitat de reducerile de la un magazin de cosmetice
  Foto: Mihai Ionescu
 • Simona Gherghe s-a relaxat într-o librărie
  foto: Mihai Ionescu
 • Simona Gherghe s-a relaxat într-o librărie
  foto: Mihai Ionescu
 • andreea balan gravida pe tocuri
  Andreea Bălan a fost o graviduţă activă pe toată perioada sarcinii
  foto: Blitz
 • Alina Puşcaş va deveni mămică pentru a treia oară
  foto: Blitz
 • Alina Puşcaş arată senzaţional şi nici nu zici că ar fi însărcinată
  foto: Blitz
 • Alina Puşcaş şi-a cumpărat trei lustre de la un magazin de mobilă
  foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • Maximize

1/8

Simona Gherghe, "răsfăţ" printre rafturile cu cărţi

Prezentatoarea "Acces Direct", însărcinată în şapte luni, este şi ea la fel de activă. În urmă cu o săptămână, Simona Gherghe studia oferta de lectură la o librărie din mall. Vedeta tv a părut extrem de interesată de cărţile pentru gravide şi mămici, semn că este preocupată de cum o să se descurce cu băieţelul pe care îl poartă în pântece. 

Simona Gherghe (41 de ani) va deveni pentrua doua oară mămică, dar silueta ei nu a suferit mari modificări. Însărcinată în 7 luni, prezentatoarea tv a povestit că a slăbit în această sarcină în loc să se îngraşe. Gazda "Acces Direct" urmează un regim din care a eliminat dulciurile şi se pare că acesta ar fi secretul pentru care arată atât de bine în jeanşi. 

Andreea Bălan, gravidă în 8 luni, merge la salonul de înfrumuseţare pe tocuri 

Solista Andreea Bălan (34 de ani), gravidă în opt luni, a fost surprinsă tot de fotoreporterii noştri în timp ce mergea la un salon de înfrumusețare din zona Dorobanți. După ce a coborât din mașină, ea a grăbit pasul, căci era îmbrăcată doar într-o ținută subțire, sport. Surpriză, însă, nu a ales o pereche de ghetuțe fără toc, mai potrivită pentru ea în aceste ultime săptămâni de sarcină  , ci niște cizmulițe albe, cu toc înalt. 

”Sunt întrebată adesea, cum de pot dansa. Răspunsul este simplu: mereu am avut o condiție fizică foarte bună și la această sarcină mă simt mult mai bine decât la prima, am o stare de spirit excelentă”, a dezvăluit cântăreața, luna trecută, pe Facebook.

Lavinia Pârva, slalom printre rafturile cu parfumuri şi cosmetice

Soţia lui Ştefan Bănică jr., Lavinia (34 de ani) va deveni şi ea pentru prima dată mămică anul acesta. Însărcuinată în al doilea trimestru, bruneta are grijă să-şi protejeze burtica atât de frig, cât şi de ochii curioşilor. Pe ea am surprins-o îmbrăcată bine, atât pe stradă, cât şi într-un magazin de cosmetice, unde a popsit minute bune printre creme şi parfumuri, semn că mirosurile puternice nu o deranjează, aşa cum se întâmplă în unele cazuri în primele luni de sarcină. Ea a studiat atent oferta şi în acelaşi timp acoperindu+şi burica deja proeminentă cu hainele lejere.     

Citeşte şi:

Andreea Bălan, gravidă în 6 luni, dansează cot la cot cu baletul ei! Ce nume a ales pentru fetiță

Primele poze cu Lavinia Pârva gravidă. Ce gest imprudent a făcut

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1