Primele poze cu Lavinia Pârva gravidă. Ce gest imprudent a făcut

lavinia-parva-insarcinata_2.jpg

lavinia parva sarcina
Primele poze cu Lavinia Pârva gravidă. Imaginile sunt realizate în prima săptămână din decembrie
foto: Mihai Ionescu

Veste mare în showbiz, înainte de Sărbători. Lavinia Pârva (34 de ani), soția lui Ștefan Bănică, este însărcinată și îl va face pe artist tătic pentru a treia oară. Știrea a fost anunțată pe scena Sălii Palatului, chiar de către Ștefan, sâmbătă, 15 decembrie, în ziua în care Violeta, fiica lui și a Andreei Marin, a împlinit 11 ani. Fotoreporterii Click! au primele poze cu Lavinia gravidă, surprinse chiar la începutul lunii.

În mod sigur, Lavinia a trecut de primul trimestru al sarcinii, căci altfel nu l-ar fi lăsat pe Ștefan Bănică să facă anunțul oficial. Se știe că primul trimestru este mai dificil, așa că fiecare femeie este prudentă și nerăbdătoare să afle că totul decurge normal. Iată că Lavinia Pârva face însă alte imprudențe, și anume, la volan. În prima săptămână a lunii decembrie, fotoreporterii Click! au surprins-o prin oraș, cu al ei Nissan galben, încălcând regulile de circulație și punându-se în pericol. A mers la un salon de înfrumusețare, de unde și-a luat o prietenă, apoi a plecat cu ea spre filmările de Revelion de la Național TV.

lavinia-parva-insarcinata_1.jpg

Lavinia Parva
Lavinia Pârva arată bine și nu s-a îngrășat deloc
foto: Mihai Ionescu

Lavinia Pârva, însărcinată pentru prima oară, nu a ținut cont de regulile de circulație: a intrat pe interzis, a tăiat banda dublă continuă și se pare că s-a molipsit de la soțul ei, Ștefan Bănică fiind și el un rebel la volan.

Din punct de vedere fizic, Lavinia Pârva nu pare foarte schimbată, sarcina fiind încă la început. Pe silueta solistei nu se văd kilograme în plus, dar putem spune că maternitatea o face mai luminoasă la chip. Pe Facebook, ea a evitat să își mai pună fotografii recente, întregi, preferând portretele, tocmai pentru că, probabil, burtica începe să se vadă.

lavinia-parva-insarcinata_3.jpg

Lavinia Parva
Lavinia Parva intră cu mașina pe interzis
foto: Mihai Ionescu

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în septembrie 2017, în secret, în Bulgaria

I s-a schimbat viaţa la 180 de grade de când a devenit iubita lui Ştefan Bănică, iar după şase ani de relaţie, Lavinia Pârva a primit și verigheta pe deget. N-am văzut-o mireasă, căci nunta a avut loc în secret, în septembrie 2017, în Bulgaria, invitaţii fiind aduşi acolo sub pretextul că solistul îşi serbează ziua de naştere (n.r. pe 18 octombrie 2017 a împlinit 50 de ani).
Petrecerea de nuntă a fost extrem de reuşită, susţin surse din apropierea familiei, mai ales pentru invitaţii care au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi....secret!. “Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat Ştefan Bănică la “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars).

 

 

Loading...

Citește și

  • Lavinia Pârva (33 de ani) încheie un an reuşit din toate punctele de vedere. În septembrie s-a căsătorit cu Ştefan Bănică, recent a lansat o piesă superbă, de Crăciun, urmează pregătirile pentru concertele de Revelion, dar cel mai important este faptul că solista îşi doreşte să devină mamă. Ea ne-a spus toate detaliile într-un interviu exclusiv.

  • stefan banica jr

    Tată a doi copii absolut superbi, Ştefan Bănică jr. e mândru nevoie mare de odraslele lui. Artistul are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 15 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de nouă ani. Cu amândoi are relaţii extraordinare, deşi cu fiecare dintre ei petrece diferit timpul. Dacă cu băiatul artistul se plimbă cu bicicleta şi vorbesc despre fete, cu fetiţa din mariajul cu Andreea Marin preferă să joace cărţi, iar acest obicei îi face să se cam certe.