Nici nu zici că e gravidă în luna a opta. Andreea Bălan defilează pe tocuri

andreea-balan-gravida.jpg

andreea balan
Andreea Bălan este însărcinată în opt luni. Va naște tot o fetiță
foto: BLITZ

Trening negru, din velur, coafură lejeră, rucsac roșu și ghete albe, cu toc. Așa a defilat Andreea Bălan zilele trecute, prin Dorobanți, iar burtica de gravidă abia se vedea. Solista arată senzațional în ultimul trimestru de sarcină.

Solista Andreea Bălan (34 de ani), gravidă în opt luni, a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în timp ce mergea la un salon de înfrumusețare din zona Dorobanți. După ce a coborât din mașină, ea a grăbit pasul, căci era îmbrăcată doar într-o ținută subțire, sport. Surpriză, însă, nu a ales o pereche de ghetuțe fără toc, mai potrivită pentru ghețuș, ci niște cizmulițe albe, cu toc înalt.

andreea-balan-tocuri.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a purtat ghetuțe cu toc la o ținută sport
foto: BLITZ

Nu a fost nici un efort să pășească, ba chiar părea că dansa pe trotuar. Andreea arată senzațional, deși mai are puțin și naște, semn că această sarcină i-a priit de minune. De altfel, și ea a mărturisit acest lucru. ”Sunt întrebată adesea, cum de pot dansa în 7 luni de sarcină. Răspunsul este simplu: mereu am avut o condiție fizică foarte bună și la această sarcină mă simt mult mai bine decât la prima, am o stare de spirit excelentă”, a dezvăluit cântăreața, luna trecută, pe Facebook

andreea-balan-gravida.jpg

Andreea, alături de soţul ei, George, şi de fiica lor, Ella
Foto: Mihai Ionescu

Vedeta și soțul ai, actorul George Burcea, mai au o fetiță, pe Ella, în vârstă de doi ani. Și de data aceasta va naște tot o fetiță.

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a vorbit, într-un filmuleț publicat pe platforma Youtube, despre diferențele dintre cele două sarcini. Vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente delicate, atunci când din cauza unei probleme în timpul sarcinii, risca să nască prematur dacă nu se oprea din activitatea sa de pe scenă. Cum a fost adesea întrebată cum reușește să danseze încă în a șasea lună de sarcină, cântăreața a dorit să clarifice situația pentru admiratorii săi. Iată declarațiile!

  • Vestea că Andreea Bălan este din nou însărcinată a adus bucurie în sufletele admiratorilor săi, după ce vedeta și-a ținut sarcina secretă pentru o perioadă de timp. Camuflându-și burtica cu ajutorul hainelor largi, cântăreața a reușit să „păcălească” pe toată lumea și a decis să facă marele anunț prin intermediul unui pictorial. Inițial la primele ecografii nu s-a văzut sexul bebelușului, însă Andreea a mărturisit că îi este indiferent dacă îi va aduce acasă fetiței sale, Ella, un frățior sau o surioră.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1