Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au petrecut Revelionul împreună. Ce ținute au purtat!

cristina-siscanu-gabriela-cristea-revelion2.jpg

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au petrecut Revelionul împreună
Foto: Instagram

2019 a venit ca o validare a relației bune dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, care și-au extins prietenia și pentru noul an. Cele două au devenit extrem de apropiate, de-a lungul timpului, și au decis să-și petreacă noaptea dintre ani împreună, alături de partenerii lor de viață, bineînțeles. Prezentatoarea TV și jurnalista s-au aranjat pe măsura evenimentului, ambele optând pentru rochii scurte și elegante.

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au petrecut împreună noaptea dintre ani, și, dorind să împărtășească și cu prietenii lor virtuali frumoasele momente trăite la întâmpinarea lui 2019, au publicat o serie imagini de la eveniment, pe rețelele de socializare. Pe cele două le leagă o prietenie strânsă, mai ales de când Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au devenit nașii de botez și părinții spirituali ai micuței Victoria, fiica cuplului Cristea-Clonda.

cristea-clonda-ionescu-siscanu-revelion-2019.jpg

Cele două cupluri au sărbători împreună în noaptea dintre ani
Foto: Instagram

Și partenerii de viață ai celor două au fost, bineînțeles, alături de ele în seara specială în care s-a înnoit anul, nașul și finul părând, de asemenea, că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Pentru noaptea dintre ani, Gabriela cristea și Cristina Șișcanu s-au aranjat cum se cuvine, ambele optând pentru rochii puțin mai scurte de genunchi.

madalin-ionescu-cristina-siscanu-revelion.jpg

Cristina Șișcanu nu a mai primit critici pentru ținuta aleasă
Foto: Instagram

Ce ținute au purtat Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu de Revelion

După ce a fost adesea criticată că se îmbracă prea provocator, Cristina Șișcanu a renunțat la decolteul adânc și s-a rezumat la a purta o rochie elegantă, multicoloră și strălucitoare, cu mâneci, prinsă în talie, care îi scotea în evidență silueta, mai ales după ce aceasta a reușit să slăbească în jur de 27 de kilograme. Gabriela Cristea a preferat să meargă la sigur și să opteze pentru negrul clasic, purtând o rochie lejeră, cu buline albe, care îi camufla frumos burtica de gravidă. La eveniment au fost prezenți atât apropiații vedetelor, cât și familia acestora.

tavi-clonda-gabriela-cristea-revelion.jpg

Gabriela Cristea urmează să nască în curând
Foto: Instagram

„Vă pupăm și vă dorim să intrați în noul an pregătiți pentru experiențele ulitoare, fascinante, pline de substanță și de adevăr! Bonus..belșug, sănătate și fericire! La mulți ani tuturor!”, a transmis Mădălin Ionescu în mediul online,

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1