Gabriela Cristea nu are voie să nască natural! Care este motivul

gabriela-cristea-nastere.jpg

Medicii i-au interzis Gabrielei Cristea să nască natural
Foto Instagram

Gabriela Cristea a vorbit despre momentul pe care ea și soțul ei, Tavi Clonda, îl așteaptă cu nerăbdare: venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului. Cei doi fericiți părinți vor avea tot o fetiță, iar Gabi și partenerul ei abia așteaptă să o cunoască pe cea mică. Gabriela Cristea va trece în curând din nou printr-o intervenție chirurgicală, dat fiind faptul că doctorii au decis ca aceasta să nu nască natural, ci tot prin cezariană.

Gabriela Cristea se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, urmând să aducă pe lume tot o fetiță, partenera perfectă de joacă pentru micuța Bella Victoria Margot. În cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars, „Te iubesc de nu te vezi”, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre momentul nașterii, explicând că fericitul moment urmează să se întâmple în luna martie a anului viitor. Vedeta a dezvăluit că doctorii i-au spus că nu are voie să nască natural, din cauza unei probleme cu care se confruntă multe femei. 

gabriela-cristea-tavi-clonda-copii.jpg

Gabriela Cristea va aduce cea de-a două fetiță pe lume tot prin cezariană
Foto: Arhivă personală

Medicii i-au interzis Gabrielei Cristea să nască pe cale naturală

„Aş fi vrut natural dar nu mi-a ieşit pentru că am o trombofilie, sângele e subţiat şi există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, explica Gabi Cristea în urmă cu ceva timp, după ce i-a dat naștere primei sale fetițe. 

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a oferit detalii atât despre cea de-a doua sarcină a sa, cât și despre modul în care crede că se va descurca soțul ei, Tavi Clonda, cu trei fete în casă.

„La noi a fost o chestie.. Nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic însărcinaţi. Tavi e de vină. El de de vină. El e de vină şi mie mi-a plăcut. Da, tot fetiţă. Ne-am fi dorit să fie băiat, dar când am aflat că e fată am zis: ok. Tavi se simte pierdut în casă. Printre trei fete.. Naşterea va fi în martie. Nu am voie natural”, a declarat Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea va naște cu două saptămâni mai devreme

Pe lângă faptul că nu are voie să nască natural, vedeta va fi nevoită să se prezinte în sala de nașteri cu două saptămâni mai devremeDin cauza faptului că vedeta a născut prin cezariană prima oară, aceasta ar putea întâmpina probleme la naștere dacă nu va aduce pe lume cel de-al doilea copil mai devreme cu două săptămâni decât ar fi trebuit în mod normal. 

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanșă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a explicat Gabriela Cristea recent, pentru viva.ro.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1