Cristina Şişcanu, cu sânii pe afară: «Faci ce faci şi arăţi părţile ruşinoase!»

siscanu.jpg

cristina siscanu
Cristina Şişcanu are un nou loook, dar fanii au văzut că are sânii pe afară
Foto: arhivă personală

Cristina Şişcanu le-a dat din nou motive fanilor să o critice. După ţinuta îndrăzneaţă din biserică de acum ceva timp, şatena a călcat din nou pe bec. Soţia lui Mădălin Ionescu s-a expus pe reţelele de socializare într-o rochie cu un decolteu generos, iar contul ei de socializare a devenit un adevărat "câmp de luptă", unde cei care o urmăresc i-au lăsat şi comentarii mai puţin prietenoase.

Cristina Şişcanu a intrat în colimatorul celor care îi urmăresc profilele de pe reţelele de socializare şi parcă face dinadins să le dea motive să spună tot felul de lucruri despre ea. Recent, soţia lui Mădălin Ionescu s-a tuns, dar admiratorii ei nu au remarcat nici pe departe schimbarea de look, ci rochia mult prea decoltată. Când au văzut că şatena a lăsat la vedere un decolteu generos, fanii au explodat.

cristina_siscanu.jpg

cristina siscanu
Cristina Şişcanu a apărut într-o rochie extrem de decoltată
Foto: arhivă personală

"Îţi ies sânii afară", "Faci ce faci şi arăţi părţile ruşinoase...dar cum altfel, e tipic zonei de provenienţă!", "Urâtă imagine pentru o mămică şi la vârsta ta. Totuşi Cristina chiar nu ţi se potriveşte ţinuta şi ceea ce vrei să expui. E prea mult" sunt doar câteva dintre comentariile la care deocamdată Cristina nu a avut vreo replică. 

În urmă cu o săptămână şi jumătate, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu şi-au reinnorit jurămintele de nuntă, şatene având o vestimentaţie care i-a pus pe fanii ei pe jar. Mireasa a purtat pantaloni din dantelpă albă şi o bluză largă, scurtă în faţă, care i-a făcut pe admiratorii ei să o treagă de urechi pentru că a apărut aşa în faţa preotului. Atunci, Cristina nu s-a putut abţine şi a răbufnit.  

"Am sufletul plin de tristețe. Românii sunt un popor atât de trist. E foarte târziu. Copilul meu cel mic doarme lângă mine și mă uit la ea și mă cuprinde neliniștea. Cum va crește într-o societate plină de atâta ură? Ce i se poate întâmplă unui om că să ajungă să jignească cu o ușurință greu de descris, doar așa stând pe canapea și butonând pe telefon? De ce să execuți un suflet fără milă? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodată. Da, așa m-am îmbrăcat, consiliată fiind de specialiști în domeniu. Și mi-a plăcut! Nu este o rochie! Este o ținută alcătuită din bluzî și pantaloni. Cum să «urli» că se văd părțile intime când nu există așa ceva? Nici dacă aș fi ridicat bluza nu s-ar fi văzut vreo parte intimă! Cum să arunci cu noroi într-un om în ziua în care trăiește un eveniment fericit?! Și vorbim despre educație și pioșenie? Really? Atât de trist...", a notat Cristina. 

  

Loading...

Citește și

  • cristina siscanu fetita petra

    După un început de vacanţă furtunos, care a stat sub semnul întrebării, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu se relaxează în sfârşit alături de fiica lor Petra în Grecia. Chiar dacă ploile nu le mai strică concediul, comentariile răutăcioase la adresa soţiei omului de televiziune i-au lăsat şatenei un gust amar. Cristina a mărturisit chiar ea că a primit multe mesaje în care este criticată pentru silueta ei. Basarabeanca a născut în urmă cu un an şi a scăpat de kilogramele acumlate în sarcină, dar nu este o prezenţă obişnuită la sala de fitness.

  • cristina siscanu botez gabriela cristea

    Apariţia îndrăzneaţă a Cristinei Şişcanu de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea a fost intens comentată. Vedeta a ales o ţinută retro de un roşu aprins, culoare puternică ce i-a întregit tot outfit-ul. Seara, însă la petrecerea de botez, naşa a schimbat total registrul. A înlocuit rochia mulată cu una comodă, stil capot, într-o nuanţă cuminte de auriu. Şatena nu s-a mai încumetat să mai poarte nici accesorii, aşa că schimbarea între cele două momente a fost extrem de mare.

  • cristina siscanu reinnoire juraminte

    Un eveniment importat în viaţa Cristinei Şişcanu, reînnoinea jurămintelor de nuntă, i-a lăsat un gust amar soţiei lui Mădălin Ionescu. Deşi la biserică, şatena a radiat de fericire, comentariile pe marginea ţinutei ei îndrăzneţe au dezamăgit-o profund. Partenera de viaţă a omului de televiziune nu s-a putut abţine şi le-a dat peste nas celor care şi-au permis să o jignească în ziua nunţii.

  • Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au împlinit șapte ani de mariaj, motiv pentru care au decis să-și rostească din nou jurămintele unul față de celălalt, în fața apropiaților, așa cum au făcut odinioară la nunta din 2011. Cu puțin timp înainte de marele eveniment, cei doi au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că și-au cumpărat alt set de verighete și că sunt nerăbdători să-și jure din nou iubire veșnică în cadrul ceremoniei religioase.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1