Cu meniul acesta a scăpat Cristina Şişcanu de 27 kg!

12_foto-1-4-col-cristina-siscanu-madalin-ionescu.jpg

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Este cu totul altă persoană! Săptămâna trecută, soţia lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la Gala Premiilor Radar de Media, unde a afişat o siluetă de viespe, cu aproape 30 kg în minus. Cristina Şişcanu ne-a povestit, în exclusivitate, cum a slăbit şi ce meniu a urmat pentru a scăpa de kilogramele acumulate după sarcină.

Anul trecut, în aprilie, Cristina Şişcanu (34 de ani) îl făcea tată pe Mădălin Ionescu pentru a treia oară, după ce a adus-o pe lume pe Petra. Fostul reporter de televiziune nu şi-a dorit să slăbească imediat, însă la un an şi opt luni de la naştere afişează o siluetă de viespe, reuşind să stârnească invidii şi laude cu silueta ei.

„Nu mi-am propus să slăbesc chiar imediat după naştere, cum au făcut alte doamne. Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Iată meniul pe care l-am ţinut, ajutată de o doamnă doctor nutriţionist", și-a început ea mărturisirile.

12_foto-2-2-col.jpg

Înainte 87 kg - Cristina s-a rotunjit vizibil, dar nu s-a sfiit să pozeze în rochii decoltate

 

Cristina: «Am multe proiecte cu Mădălin»

"Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor. Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane. La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă. Poţi mânca şi ceva carne, poate curcan la grătar cu legume. Seara, dacă aţi mâncat peşte la prânz, puteţi mânca tot bucăţi de peşte. Cu brânză sau salată. Sau 135 de grame de brânză degresată. Fără dulciuri sau băuturi dulci”, ne-a povestit Cristina. Vedeta ne-a povestit că încearcă să se ţină de cură şi a observat că efortul a dat roade.

12_foto-3-1-col-cristina-siscanu.jpg

Acum 60 kg - Cristina, soţia lui Mădălin Ionescu, are o talie de viespe, pe care a afişat-o recent la evenimente mondene

 

“Am multe proiecte cu Mădălin şi am avut o serie de interviuri de succes. Plus că vom avea amândoi proiecte separate, eu voi lansa un site despre şi pentru femei, cu fashion, cu sfaturi despre şi pentru copii, familie. Există şi discuţii cu diverse televiziuni, însă viitorul este online-ul”, ne-a mai spus Cristina Şişcanu Ionescu.

Loading...

Citește și

  • Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au povestit cum unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor s-a transformat în scurt timp într-o scenă de coșmar. Cuplul a povestit despre o întâmplare mai puțin plăcută prin care au trecut în ziua în care s-au căsătorit, în Republica Moldova.

  • Cristina Șișcanu este de jurnalist de profesie, motiv pentru care curiozitatea sa o îndrumă să afle cât mai multe informații, chiar dacă în unele cazuri se consideră că soția lui Mădălin Ionescu întrece măsura. Aceasta a dat startul unor ironii și critici acide la adresa sa pe una dintre rețelele de socializare, după ce o întrebarea de-a ei i-a înfuriat pe fanii lui Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend. Chiar și vedeta de la Hollywood i-a răspuns ulterior Cristinei, ironizând-o pe aceasta.

  • cristina siscanu

    Cristina Şişcanu le-a dat din nou motive fanilor să o critice. După ţinuta îndrăzneaţă din biserică de acum ceva timp, şatena a călcat din nou pe bec. Soţia lui Mădălin Ionescu s-a expus pe reţelele de socializare într-o rochie cu un decolteu generos, iar contul ei de socializare a devenit un adevărat "câmp de luptă", unde cei care o urmăresc i-au lăsat şi comentarii mai puţin prietenoase.

  • cristina siscanu reinnoire juraminte

    Un eveniment importat în viaţa Cristinei Şişcanu, reînnoinea jurămintelor de nuntă, i-a lăsat un gust amar soţiei lui Mădălin Ionescu. Deşi la biserică, şatena a radiat de fericire, comentariile pe marginea ţinutei ei îndrăzneţe au dezamăgit-o profund. Partenera de viaţă a omului de televiziune nu s-a putut abţine şi le-a dat peste nas celor care şi-au permis să o jignească în ziua nunţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1