Gabriela Cristea, plimbată în cărucior de soț: «Eu nu mai pot să merg»

gabriela-cristea-familie.jpg

Gabriela Cristea a fost purtată de soț cu căruciorul de cumpărături
Foto Instagram

Sarcina avansată își spune cuvântul din ce în ce mai mult în cazul Gabrielei Cristea! Prezentatoarea de televiziune a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț amuzant, în care se putea observa cum soțul ei, Tavi Clonda, o căra cu căruciorul de cumpărături, pentru că vedeta obosise să mai meargă prin supermarket.

Mai în glumă, mai în serios, Gabi Cristea le-a povestit admiratorilor săi că sarcina îi cam dă bătăi de cap în ultima perioadă. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară, urmând să aducă pe lume tot o fetiță, căreia cei doi parteneri de viață i-au ales deja numele, chiar dacă au fost discreți până în prezent și n-au dezvăluit decât câteva indicii.

Gabriela Cristea, plimbată cu căruciorul prin magazin

Cum este mămică cu normă întreagă pentru celaltă fetiță pe care o are alături de soțul ei, Tavi Clonda, și, ducând o viață solicitată în televiziune, pentru Gabriela Cristea au devenit grele momentan și activitățile cotidiene desfășurate de orice familie, având în vedere că mai are puțin și se pregătește de marele moment în care își va cunoaște cea de-a doua fetiță.

Îndrăgita prezentatoare TV are, totuși, un ajutorul de nădejde, Tavi făcând orice ca soția lui să fie fericită și...relaxată. Astfel, după o ședință lungă de cumpărături, Gabriela Cristea s-a urcat extenuată în căruciorul magazinului și s-a lăsat plimbată de soț. Imaginile amuzante au fost ulterior publicate pe pagina de Instagram a vedetei, făcând deliciul admiratorilor ei.

Obosită de tot alergatul prin magazin, prezentatoarea s-a așezat pe un cărucior și, ca un adevărat cavaler, Tavi Clonda și-a intrat rapid în rolul de „conducere”. „Uite, m-am urcat pe căruț și mă cară soțul. Uite! Mă cară soțul pentru că eu nu mai pot să merg”, spune Gabriela Cristea, în clipulețul făcut public chiar de ea.

Când naște Gabriela Cristea

Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars este însărcinată în şapte luni cu al doilea copil și se pregătește să nască cât de curând. Aceasta urmează să o aducă pe lume pe cea de-a doua fetiță în prima lună de primăvară calendaristică. Vedeta va fi nevoită să nască prin cezariană.

„Aş fi vrut natural dar nu mi-a ieşit pentru că am o trombofilie, sângele e subţiat şi există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, explica Gabi Cristea în urmă cu ceva timp, după ce i-a dat naștere primei sale fetițe. De asemenea, prezentatoarea TV va naște mai devreme decât ar fi normal. 

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanșă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a explicat Gabriela Cristea recent, pentru viva.ro.

 

Loading...

Citește și