Gabriela Cristea va fi nevoită să nască mai devreme. Care este motivul

gabriela-cristea-tavi-clonda-copii.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în platoul emisiunii Te iubesc de nu te vezi alături de fiica lor
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte bucuroși că vor mai avea o fetiță, însă prezentatoarea tv este nevoită să nască mai devreme
Foto Facebook

Gabriela Cristea este nevoită să nască mai devreme decât ar fi trebuit. Prezentatoarea de la Antena Stars este gravidă în luna a cincea, iar medicii i-au spus că trebuie să nască mai devreme cu două săptămâni. Momentan ea se simte foarte bine, însă trebuie să fie foarte atentă în ultimul trmiestru de sarcină.

De curând ea a fat și sexul copilului, astfel că, ea și soțul ei îi oferă Victoriei Margot o surioară. Tavi Clonda este foarte mândru că va mai avea încă o fetiță. 

Gabriela Cristea va naște mai devreme cu două săptămâni

Dacă pentru prima sarcină s-a chinuit mai bine de 10 ani, în pofida multor tratamente pe care ea le-a urmat, ea a reușit să rămână gravidă pentru a doua oară, la un an de când a născut-o pe Victoria Margot. Ea consideră că cea de-a doua sarcină este o minune de care se bucură neîncetat. 

Din cauza faptului că ea a născut prin cezariană prima oară, Gabriela Cristea ar putea întâmpina probleme la naștere și cel mai probabil va aduce pe lume cel de-al doilea copil mai dereme cu două săptămâni decât ar fi trebuit. 

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanșă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a explicat Gabriela Cristea pentru viva.ro.

Cum a aflat Gabriela Cristea că este din nou gravidă

Atât Gabriela, cât nici soțul ei, Tavi Clonda, nu au avut habar că ea ar rămâne din nou gravidă, însă amândoi sunt foarte fericiți și se simt împliniți. 

„M-am trezit că sunt gravidă. Pur și simplu nu mă așteptam. M-am speriat, inițail, trebuie să recunosc, apoi m-am relaxat și am început să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. Sincer, mă simt chiar mai bine decât la prima sarcină. Ar trebui să mă odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui să fac efort, dar mie nu-mi place să stau degeaba”, a mai povestit ea. 

Cei doi soți au amânat nunta

Deși cei doi erau în toiul pregătirilor de nuntă, au fost nevoiți să amâne puțin evenimentul, dat fiind faptul că Gabriela este din nou gravidă.

„Îți dai seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum, era un eveniment restrâns”, a mai spus ea. 

Loading...

Citește și