FOTO Alexandru Ciucu a împlinit 44 de ani. Corina Chiriac i-a cântat la petrecerea cu 100 de invitați

Alexandru Ciucu a împlinit duminică (2 februarie) 44 de ani și a marcat aniversarea printr-o petrecere alături de familie și prieteni, printre cei peste 100 de invitați aflându-se și celebra artistă Corina Chiriac. Designerul vestimentar a organizat evenimentul în noul său atelier din București, într-o vilă elegantă.

Alina Sorescu, soția sa, i-a fost alături, iar Corina Chiriac a susținut un recital de suflet în care a inclus șlagărele celebre precum “Strada Speranței”, „Opriți timpul”, „Ce mică-i Vacanța Mare”. Alexandru i s-a alăturat la un moment dat artistei și a cântat, la rândul său, hiturile cu care a crescut.

„Nu am mai avut de mult timp o petrecere așa mare de ziua mea și mi-o doream. Au venit peste 100 de oameni și sunt fericit că au fost alături de mine. Mă gândesc deja la anul să fac o petrecere tematică, poate un bal mascat. Am avut-o ca invitat special pe Corina Chiriac, care a și cântat «La mulți ani»  la miezul nopții, împreună cu Alina și ceilalți invitați. Invitând-o să cânte la petrecere, am vrut cumva să «opresc timpul» și să-mi întorc invitații în vremea copilăriei, să mai trecem pe «Strada Speranței, la parter», să ne aducem aminte «ce mică era Vacanța Mare» și, «într-o clipă de sinceritate», să vedem dacă ne mai «recunoaștem din vedere»”, povestește designerul.

1/6

Alexandru Ciucu, la vârsta de 44 de ani: «Mă simt plin de energie»

Alexandru Ciucu mărturisește că se simte, la 44 de ani, plin de energie și dornic să facă noi lucruri extraordinare și să se implice în a schimba lumea în bine. “La 44 de ani mă simt plin de energie și de dorința de a face lucruri extraordinare. Știu sigur că anul acesta va fi unul special, pentru că așa a și debutat. Îmi doresc să pot găsi un echilibru decent între viața de familie, viața profesională, prieteni și eu însumi cu toate trăirile și pasiunile mele. Și să schimb lumea în bine într-un fel sau altul”, adaugă Alexandru Ciucu.

Designerul a încheiat recent munca la noua sa colecție vestimentară, The Secret Fame 2020, pe care o va prezenta în curând publicului.

Citește și:

Alina Sorescu, mărturisiri despre viața ei de familie: «Când ești părinte se schimbă viața cu totul»

El e bărbatul pe care se bazează Alina Sorescu. Nu e soțul ei!

Loading...

Citește și

  • alina sorescu alexandru ciucu nasi miri bulgaria

    Nuntă mare la Balcic! Weekend-ul trecut au răsunat acorduri de muzică românească la un resort de lux din Bulgaria, unde naşi au fost Alina Sorescu şi soţul ei, Alexandru Ciucu. Cântăreaţa şi designerul au cununat cu cuplu de tineri şi au ajuns cu petrecerea peste graniţă. Cea mai mică dintre invitate a fost chiar fetiţa artistei. Elena- Carolina, în vârstă de doi ani şi jumătate a celor două vedete, care a fost domnişoară de onoare.

  • Cântăreaţa Alina Sorescu şi soţul ei, designerul Alexandru Ciucu, vor deveni părinţi pentru prima dată, la începutul anului viitor. Alina este însărcinată în trei luni şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină în braţe primul copil. Aceasta a acordat un interviu pentru Poveştiri Adevărate, în care a vorbit despre cum se simte de când poartă în pântece o viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1