Alina Sorescu nu mai arată deloc aşa. Reacţia fanilor: «Nu te prinde»

alina-sorescu-blonda.jpg

alina sorescu blonda
Alina Sorescu şi-a vopsit părul blond în ultimii ani
foto: arhiva proprie/Facebook

Alina Sorescu (33 de ani) va întâmpina noul an cu un look complet schimbat. Artista a distribuit câteva imagini cu noua ei înfăţişare pe reţelele sociale, iar părerile fanilor au fost împărţite. Dacă cei mai mulţi au lăudat-o, au existat şi destule voci critice.

Mamă devotată, artistă împlinită şi profesoara dedicată a unui grup vesel de tinere talente, Alina Sorescu s-a lăsat pe mâna stiliştilor pentru o schimbare majoră de look. Rezultatul a fost o culoare nouă de păr, mult diferită faţă de nuanţele de blond deschis cu care artista îşi obişnuise fanii în ultimii ani. 

Cei mai mulţi prieteni virtuali ai Alinei au apreciat nuanţa “ombre silver” (argintiu) a buclelor, unii au pus la îndoială că ar fi vorba despre părul natural al artistei, întrebând-o dacă nu poartă cumva perucă, iar câţiva au criticat vehement această alegere.

“Nu înţeleg această culoare la persoane foarte tinere. De ce vă doriţi să vă vedeţi bătrâne, cu părul gri? Sunteţi superbă, aveţi ochi frumoşi, un păr blond superb, de ce doriţi să arătaţi cu 10 ani mai în vârstă?”

“Nu te prinde culoarea părului. Nu o spun cu răutate”, i-au transmis fanii Alinei.

Citeşte şi:

Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, călcată de hoți. Ce le-a dispărut celor doi soți

El e bărbatul pe care se bazează Alina Sorescu. Nu e soțul ei!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1