Primele imagini cu soţia lui Dan Badea, însărcinată în 7 luni

madalina.jpg

madalina
Mădălina a realizat o ședință foto superbă, însărcinată în șapte luni
foto: arhivă personală

Viaţa de familie a comediantului Dan Badea a intrat pe făgaşul normal. Actorul s-a recăsătorit cu Mădălina, o tânără care nu are legătură cu lumea sclipitoare a showbizului, dar care a reuşit să-i facă inima să tresalte. Blondina îl va face pentru prima dată tătic peste doar două luni, momentul fiind aşteptat cu emoţii de cei doi viitori părinţi.

Dan Badea are o viaţă liniştită de familie. S-a însurat cu Mădălina şi urmează să devină tătic. Vestea l-a făcut să plângă în adevăratul sens al cuvântului, soţia sa fiind însărcinată acum în 7 luni, anunţându-l într-un mod inedit că vor deveni părinţi.    

madalina dan badea

Mădălina i-a făcut o surpriză în avans actorului

“Era în preajma zilei mele de naştere (n.r. 27 iulie). Ea a venit cu o cutiţuţă aşa… mai erau două săptămâni până la aniversare şi mi-a spus ori o deschid acum, ori aştept. Ce om normal la cap ar fi aşteptat?! Am deschis. Înăuntru era un body, pe care eu i l-am făcut cadou la Crăciunul trecut, cu mesajul acesta de hai să ne apucăm de treabă, şi testul acela. Am început să ţip prin casă şi să fac ca toate alea de bucurie. Te trec toate emoţiile în secunda aia. Viaţa noastră s-a schimbat foarte mult în bine. Acum mă simt că am un scop, altul decât hai să mergem în vacanţă. E băieţel. La începutul lunii martie se va naşte. Este zodia Peşti. Am intrat în faza aia în care căutăm căruţ, pătuţ. Mi-am mutat casa la supermarket-ul de bebeluşi. Căutăm un nume special. Am spus că am putea chiar să alegem Dan, pentru că pe mine în buletin mă cheamă Robert Cristian. La botez mi s-a spus Dănuţ”, a povestit emoţionat viitorul tătic la Antena 1.

dan badea

 

Dan Badea s-a recăsătorit în august 2017 cu Mădălina Drăghia. Cei doi au avut o nuntă de vis.     

 

Citeşte şi:

Fostul soț al Lorei și-a dus mireasa la altar. Dansul mirilor, desprins din basme

EXCLUSIV VIDEO Imagini incredibile cu fostul soţ al Lorei! Dan Badea, înconjurat de femei aproape goale

 

 

Loading...

Citește și